Τις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε ποιος οδηγός θα πλαισιώσει τον Fernando Alonso στην Ferrari από την επόμενη σεζόν, με τον Kimi Raikkonen να εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί.

Όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια του Ιταλικού Grand Prix στη Monza, o ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας, Luca di Montezemolo, έφθασε η ώρα να ανακοινωθεί ο δεύτερος οδηγός – πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα. Ο πρόεδρος της Ferrari, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπογραφεί συμβόλαιο με κανέναν, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν τον Raikkonen να έχει συμφωνήσει σε όλα από την προηγούμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Σκεπτικός ο Massa, ακούει όσα του λέει ο Montezemolo

Το σενάριο παραμονής του Massa έχει απομακρυνθεί τελείως και μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην Scuderia, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει η μεγάλη έκπληξη και να δούμε τον Nico Hulkenberg ντυμένο στα κόκκινα.


Ο Raikkonen είναι το μεγάλο φαβορί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, οι πάντες θέλουν την επιστροφή του Φιλανδού άσου της Lotus στο cock-pit της Ferrari. Ο Kimi, εκτός του ότι θα χρήσει αυτομάτως την ομάδα φαβορί για τον τίτλο την επόμενη χρονιά, αναμένεται να δημιουργήσει ένα «καυτό» δίδυμο με τον Alonso, τόσο εντός, όσο και εκτός πίστας. Και ο νοών νοείτω!

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης