Η VW προχώρησε στο απαραίτητο facelift του Scirocco τόσο αισθητικά, όσο και μηχανικά, ώστε να παραμείνει «φρέσκο» στην αγορά για άλλα δύο χρόνια, πριν την έλευση της νέας γενιάς.

Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα κατατοπιστικό video, με όλες τις αλλαγές που έγιναν στο αυτοκίνητο. Οι σημαντικότερες, εστιάζονται στα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας bi-xenon με φώτα ημέρας LED, στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τις καινούργιες ζάντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, έχει ανασχεδιαστεί το τιμόνι, τα όργανα και οι αεραγωγοί, υπάρχει επιπλέον χώρος αποθήκευσης δίπλα από το χειρόφρενο και έχει τοποθετηθεί ένα καινούργιο ηχοσύστημα Dynaudio Excite. Στην έκδοση «R», ξεχωρίζει το όργανο για την πίεση του turbo, το χρονόμετρο και η ένδειξη πίεσης λαδιού.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, έχει αναβαθμιστεί όλη η γκάμα, περιλαμβάνοντας τον 1.4 TSI με τους 125 ίππους, τον 2.0 TSI σε τρεις εκδόσεις ισχύος (180, 220 και 280 ίππους) και τον 2.0 TDI με τους 150 και 184 ίππους. Οι κινητήρες συνδυάζονται με start/stop και σύστημα ανάκτησης ενέργειας, ενώ οι πωλήσεις του μοντέλου θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης