Από αυτά που είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι στη διάρκεια της συνέντευξης Tύπου πριν τον aγώνα της Βαλένθια, αυτό που κατά τη γνώμη μου άξιζε περισσότερο ήταν η απάντηση που έδωσε στο ερώτημα για το αν αισθάνεται έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στο θρόνο του Πρωταθλητή με το 10ο Τίτλο του.

«Αν κοιτάξει κανείς την πρόοδο που κάναμε και εγώ αλλά και ο Silvano Galbusera φέτος, μπορώ να πω ότι ναι, το 2015 μπορώ να διεκδικήσω το 10ο Πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ο Γκαλμπουσέρα (σ.σ.: ο αρχιμηχανικός του) έχει ένα χρόνο εμπειρίας στο MotoGP και θα ξέρει καλύτερα το πως θέλω τη μοτοσικλέτα και εγώ θα ξέρω καλύτερα πως να επικοινωνώ μαζί του. Σίγουρα θα είναι δύσκολα, με αντίπαλό πρώτα-πρώτα τον Λορένθο που φέτος ξεκίνησε με κάποια προβλήματα, αλλά του χρόνου θα είναι πολύ δυνατός από την αρχή. Βέβαια και ο Μαρκέζ κέρδισε φέτος ήδη δέκα αγώνες περισσότερους από εμένα και θα είναι και του χρόνου δυνατός. Όμως θα το προσπαθήσουμε! Αν και είναι δύσκολο να συγκρίνω τον τρόπο που οδηγούσα όταν έπαιρνα τα πρωταθλήματα, τώρα επίσης οδηγώ πάρα πολύ καλά. Οι αντίπαλοι είναι πολύ νέοι και δυνατοί, αλλά τα καταφέρνουμε», είπε ο «Γιατρός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο συγκινητικό στην συνέντευξη ήταν όταν όλοι οι οδηγοί αναφέρθηκαν στο πόσο μεγάλος οδηγός είναι και πόσο τον θαυμάζουν τώρα που ακόμη είναι τόσο ανταγωνιστικός. Ο Μαρκέζ και ο Εσπαργκάρο  ευχήθηκαν να μπορούν να τρέχουν όπως αυτός όταν φθάσουν στην ηλικία του, κάτι που παραδέχτηκαν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Στο τέλος της αναφοράς των άλλων οδηγών στον Βαλεντίνιο εκείνος είπε ότι ένιωσε συγκινημένος και όλη η αίθουσα με τους δημοσιογράφους του παγκοσμίου και τους αρχηγούς των ομάδων χειροκρότησε θερμά τον μεγάλο αυτό οδηγό!

πηγή: motograndprix.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης