Προκειμένου να δελεάσει τους καταναλωτές και να αναδείξει το δυναμισμό των μοντέλων A-Class, CLA και GLA, η Mercedes παρουσίασε τις νέες αποκλειστικές εκδόσεις Street Style.

Η A 180 Street Style, εξοπλίζεται με το πακέτο AMG, έχοντας ζάντες 18 ιντσών, δαγκάνες φρένων με το λογότυπο της φίρμας, φώτα bi-xenon, σπορ ανάρτηση και τη χαρακτηριστική «διαμαντένια» γρίλια. Επίσης, φέρει σπορ θερμαινόμενα καθίσματα, carbon διακοσμητικά, πατάκια AMG και κόκκινες ραφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο πακέτο διαθέτει και η CLA 180 Street Style, διαθέτοντας επιπλέον, χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης, αλουμινένια μαρσπιέ στις πόρτες και ηλεκτρικά-θερμαινόμενα καθίσματα.

Τέλος, η GLA 200 Street Style, ξεχωρίζει για τις ζάντες 19 ιντσών, τις αλουμινένιες ράγες, την ανάρτηση «off-road comfort», τα bi-xenon φώτα, τα πλήρως ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα, τα πεντάλ αλουμινίου, τα πατάκια AMG και τις κόκκινες ραφές στις επενδύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκδόσεις Street Style θα είναι διαθέσιμες στη γερμανική αγορά από τον ερχόμενο Μάρτιο, με τις τιμές να ξεκινούν από 27.965 ευρώ.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης