Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπορ μοντέλα που όταν το βλέπεις σου… τρέχουν τα σάλια είναι η Alfa Romeo 4C. Αν και πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που δεν έχει υψηλή φορολογία και δεν μπαίνει στο μάτι της εφορίας, η τιμή αγοράς του το καθιστά απαγορευτικό για τον περισσότερο κόσμο. Πριν από λίγους μήνες είδαμε την πρώτη κατακόκκινη Alfa Romeo 4C στη εταιρεία “Auto One” του ομίλου Συγγελίδη που είναι και μία από τις συλλεκτικές που κυκλοφόρησαν παγκοσμίως πριν αρχίσει η κανονική παραγωγή.


Μοναδική η σχεδίαση της 4C…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραγγελία στην Κρήτη
Άλλη μία δεύτερη, ήδη έχει παραγγελθεί στην Ελλάδα (από την κανονική παραγωγή) και συγκεκριμένα στην Κρήτη. Ο μελλοντικός τυχερός ιδιοκτήτης που επαγγελματικά ασχολείται με… αεροπλάνα μάλλον κάτι… ήξερε και προχώρησε την παραγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr θα την παραλάβει τον Νοέμβριο του 2015 (!) γεγονός που δείχνει και την αγάπη του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη για τα αυτοκίνητα της ιταλικής φίρμας.    


Αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής…


Το εσωτερικό του ιταλικού μοντέλου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φοβερές επιδόσεις…
Να σημειώσουμε πως η Alfa Romeo 4C εφοδιάζεται με κινητήρα 1.750 κ.εκ., αποδίδει 240 ίππους, έχει 0-100 σε 4.5 δευτερόλεπτα και πωλείται στην Ελλάδα κοντά στα 80.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη και μοναδική Alfa Romeo 4C που ήρθε στην Ελλάδα

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης