Το 2014 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της Lamborghini, καθώς παρέδωσε 2.530 αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας αύξηση 19,28% σε σχέση με το 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αύξηση του ρυθμού εργασιών και φυσικά των κερδών, είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία να προσλάβει 192 νέους υπαλλήλους, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία της μάρκας. Αυτή τη στιγμή, εργάζονται στις εγκαταστάσεις της Sant’agata στην Μπολόνια, 1.175 άνθρωποι και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το 2015 θα προσληφθούν αρκετοί ακόμα.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι πως το 50% των νέων εργαζομένων είναι κάτω των 30 ετών, καθώς η Lamborghini θέλει να δώσει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους και συγχρόνως να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε βεβαίως, ότι σύμφωνα με έρευνα του ιδρύματος Fondazione Emblema, η εταιρεία με έδρα τη Sant’agata, είναι η πρώτη επιλογή των αποφοίτων των ιταλικών πανεπιστήμιων.

Επίσης, όπως είχε ανακοινώσει πέρυσι το Ινστιτούτο Εργοδοσίας της Ιταλίας, είναι και ο καλύτερος εργοδότης της γειτονικής χώρας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Vodafone και στην τρίτη τη Ferrari.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης