Μικρές αλλά ουσιαστικές αισθητικές αλλαγές, πιο ποιοτικά υλικά στην καμπίνα, νέους κινητήρες και τεχνολογίες, έχουν τα ανανεωμένα Audi Α7 και S7 Sportback, τα οποία αναμένονται στην Ευρώπη, τον ερχόμενο Αύγουστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γερμανικά μοντέλα, φέρουν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και μάσκα, φώτα τεχνολογίας Matrix LED και διαφορετικές απολήξεις της εξάτμισης. Στο εσωτερικό, έχουν χρησιμοποιηθεί καλύτερα υλικά, όπως ξύλινες επενδύσεις από καρυδιά, δέρμα Valcona και πέντε αποχρώσεις για τα καθίσματα.

Αναβαθμισμένο είναι το σύστημα πολυμέσων MMI, έχοντας νέα κάρτα γραφικών και δυνατότητα σύνδεσης στο internet, το σύστημα night vision για καλύτερη ορατότητα τη νύχτα, το adaptive cruise control που προσαρμόζει την ταχύτητα ανάλογα τις συνθήκες, το active lane assist για διατήρηση της λωρίδας και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, τροφοδοτείται από τον καινούργιο 3.0 V6 TDI Clean Diesel σε δύο εκδόσεις ισχύος (218 και 272 ίππους), με την πρώτη να έχει μέση κατανάλωση μόλις 4,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπομπές ρύπων στα 122 γρ./χλμ. Επίσης, υπάρχει ο 3.0 TDI bi-turbo με τους 320 ίππους και αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο 4.0 V8 του S7 με τους 450 ίππους και το σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων. 

Η Audi ανακοίνωσε ήδη τις τιμές για την αγορά της Γερμανίας, με αυτές του Α7 να ξεκινούν από 51.300 ευρώ και του S7 από 82.300 ευρώ.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης