H έκπληξη των επόμενων ετών δείχνει να είναι η μάρκα Skoda, που ξεκίνησε πέρυσι με το Citigo, και φέτος με το Rapid και με τη νέα Octavia αναμένεται να αλλάξει σημαντικά την εικόνα της. Η ποιότητα των μοντέλων ήδη έχει ανέβει κατακόρυφα, η σχεδίαση είναι πιο σύγχρονη και οι τεχνολογίες με τις οποίες εφοδιάζoντα τα αυτοκίνητα της απλά δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Αν και υπάρχουν φήμες για την παραγωγή ενός μεγάλου SUV, μάλλον δεν θα… μείνουμε στις φήμες αφού ολοένα και πιο αποκαλυπτικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτά, οι άνθρωποι της μάρκας εργάζονται ήδη πάνω στη νέα κοινή πλατφόρμα με την ονομασία MQB (η οποία χρησιμοποιείται από το Audi Α1 μέχρι και το VW Touareg)  για την κατασκευή ενός οχήματος ελευθέρου χρόνου το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και επτά επιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι… φήμες μάλιστα θέλουν το νέο μοντέλο να αντικαθιστά την SuperB μιας και σε αυτή την κατηγορία οι τάσεις είναι προς τα μεγάλα SUV, οπότε και η εναλλακτική πρόταση της Skoda θα μπορούσε να θεωρηθεί ιδανική. Δεν γνωρίζουμε αν όλα ακολουθήσουν το δρόμο τους και το νέο πολυτελές μοντέλο παραχθεί αλλά όπως και να ‘χει κάθε νέο μοντέλο της τσέχικης μάρκας στο μέλλον είναι σίγουρο ότι θα μας εκπλήξει…

H αρχή της «νέας» Skoda έγινε το 2012 με το Citigo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

… ακολούθησε λίγους μήνες αργότερα το Rapid…

…και από τον Ιούλιο με τη νέα Octavia ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά..

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης