Ρετρό και συνάμα σύγχρονο, με μοντέρνους χρωματισμούς, κομψή σχεδίαση και ξεχωριστό στιλ, το νέο Daelim Aroma 125 έρχεται για να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των scooter πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθώντας τα βήματα της Vespa, το Aroma 125 απευθύνεται σε νέους και νέες με έντονο lifestyle. Οι χρωμιωμένες επιφάνειες και η όμορφη γρίλια στη μάσκα εκπέμπουν την αίσθηση του κλασικού και δημιουργούν μια δυναμική αντίθεση με το μοντέρνο, στρογγυλό LED πίσω φως.

Οι εντυπωσιακές διχρωμίες δίτροχου ακολουθούν ρευστές, ελεύθερες σχεδιαστικές γραμμές και δένουν αρμονικά με την επίσης δίχρωμη, ποιοτική σέλα με ανάγλυφη επιφάνεια. Οι καθρέφτες, το κοντέρ και οι χειρολαβές στο πίσω μέρος υπηρετούν πίστα την κλασική αισθητική. Προσθέστε τις ιδιαίτερου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου σε σχήμα αστεριού και έχετε ένα scooter που διαφοροποιείται από το σύνολο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιόπιστο, με την εγγυημένη ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει την κορεατική Daelim, το νέο Aroma 125 θα αποδειχθεί ένας πιστός σύντροφος στην καθημερινή συμβίωση με τον αναβάτη του. Οι πρακτικές του διαστάσεις, η καλά μελετημένη, άνετη θέση οδήγησης, σε συνδυασμό με τον ισχυρό κινητήρα 125 κ.εκ που αποδίδει 9,5 ίππους, εξασφαλίζουν μεγάλη ευκολία, ευελιξία και εξαιρετικό χειρισμό στις καθημερινές μετακινήσεις στα αστικά κέντρα.  

Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους, όπως θήκη για ένα κράνος κάτω από τη σέλα, επίπεδο δάπεδο και μεγάλο ντουλαπάκι στην ποδιά. Το νέο Aroma 125 διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς (κόκκινο/λευκό, μαύρο/λευκό και μπεζ/λευκό), με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 1.680 ευρώ.

    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης