Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση Red Bull X Fighters που είχε φιλοξενήσει η χώρα μας το καλοκαίρι του 2015 στο λατομείο Τέτοια αθλητικά event θέλουμε στην Ελλάδαμαρμάρων στον Διόνυσο θα μείνει βαθειά χαραγμένη στις μνήμες των φίλων του της μοτοσικλέτας.  

Ένα αξέχαστο υπερθέαμα στο οποίο έδωσαν το παρών οι κορυφαίοι αναβάτες του κόσμου οι οποίοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακά ακροβατικά μπροστά σε 10.000 θεατές.

Σχεδόν 1.75 εκατ. προβολές, 31.000 like και 25.777 κοινοποιήσεις! Αυτό κι αν είναι viral...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To είδαν…. παντού!
Οι εικόνες από την ειδικά διαμορφωμένη πίστα ταξίδεψε σε κάθε άκρη της γης, καθώς εκατομμύρια Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Να τα βλέπουν αυτοί που πρέπει και να μαθαίνουν! θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα.

Ψάχνοντας στα αρχεία και στο… Facebook της Red Bull που αφορά τους αγώνες X Fighters, διαπιστώνουμε πως ένα μόνο video που ανέβηκε σχεδόν ένα χρόνο μετά τον αγώνα έχει σχεδόν 1.75 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 31.000 κοινοποιήσεις.  

Δεν θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς την απήχηση που έχουν τέτοια events στο κοινό αλλά και την προβολή που μπορεί να πάρει η χώρα μας φιλοξενώντας σε ξεχωριστά μέρη εντυπωσιακές αγωνιστικές συναντήσεις.

Δείτε και… θυμηθείτε τι συνέβει το καλοκαίρι του 2015 στο λατομείο Διονύσου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης