Το απόλυτο κάθισμα για τον χώρο εργασίας ή το γραφείο στο σπίτι προσφέρει η Ferrari, με την τιμή του να είναι αντίστοιχη ενός αυτοκινήτου κατηγορίας supermini.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ferrari συνεργάστηκε με τη φημισμένη ιταλική εταιρεία κατασκευής πολυτελών επίπλων Poltrona Frau για τη δημιουργία της ιδιαίτερης αυτής καρέκλας. Το προϊόν ονομάζεται Cockpit και η σχεδίαση του έγινε στο Ferrari Design Centre.

Η καρέκλα προσφέρεται στις εκδόσεις President και Executive, με την πρώτη να θυμίζει αγωνιστικό μπάκετ κάθισμα και τη δεύτερη να υιοθετεί το design της κλασικής Eames. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τους προέρχονται από τα αυτοκίνητα της Ferrari. Το εξωτερικό κέλυφος είναι από carbon ή alutex (αλουμινένιο fiberglass) και η επένδυση από ύφασμα ή δέρμα, συνδυάζοντας την κομψότητα, με την αποκλειστικότητα και την άνεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να παραγγείλει την καρέκλα Cockpit σε όποιο χρώμα και υλικό επιθυμεί. Η απλή Executive κοστίζει 7.500 ευρώ, ενώ η τιμή της πιο σπέσιαλ President αγγίζει τα 10.000 ευρώ. Τα δύο καθίσματα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στα τέλη του χρόνου, από τα καταστήματα της Poltrona Frau.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης