Η ιταλική εταιρεία πραγματοποίησε ένα road trip σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης με το νέο roadster μοντέλο, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.      

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 124 Spider αποτελεί το ιδανικό αυτοκίνητο για να απολαύσει κανείς τις ομορφιές της Γηραιάς Ηπείρου με ανοικτή την οροφή. Πρώτος σταθμός του ταξιδιού ήταν η Ισπανία και το πανέμορφο σκηνικό της Costa Brava. Στη συγκεκριμένη διαδρομή ο ταξιδιώτης εντυπωσιάζεται από μαγευτικά τοπία και φημισμένες περιοχές που ξεχειλίζουν από ιστορία και πολιτισμό, όπως το θέρετρο S’Agaró, ένα στολίδι της Μεσογείου που χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τον αρχιτέκτονα Rafel Masó ή το Tossa de Mar, ένα υπέροχο μεσαιωνικό χωριουδάκι όπου συχνάζουν διανοούμενοι και καλλιτέχνες.

Το δεύτερο ταξίδι περιλάμβανε τη διαδρομή από το Παρίσι μέχρι την Ντοβίλ, κατά μήκος του Σηκουάνα. Οι δύο προορισμοί συνδέονται μέσω του «La route des Impressionnistes». Ονομάζεται έτσι καθώς περνάει μέσα από τοποθεσίες που ενέπνευσαν τους Βαν Γκογκ, Ρενουάρ, Πισαρό και Μονέ, όπως το χωριό Ζιβερνί (γνωστό για τους πανέμορφους κήπους του, που αποτελούν το αντικείμενο του ζωντανού έργου τέχνης του Μονέ) ή τη διάσημη πόλη Ονφλέρ με τη γραφική της μαρίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οδηγοί των Fiat 124 Spider έμειναν εντυπωσιασμένοι από το tour και τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, εκθειάζοντας το σπορ ιταλικό μοντέλο για την κίνηση στους πίσω τροχούς, το χαμηλό κέντρο βάρους και το άμεσο σύστημα διεύθυνσης.

Ανακαλύψτε εδώ το 124 Spider


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης