Μια ιδιαίτερη έκδοση της 911 Targa που θα λατρέψουν οι φίλοι της γερμανικής εταιρείας, συνδυάζοντας ιδανικά τα ρετρό στοιχεία με τα σύγχρονα χαρακτηριστικά, παρουσίασε η Porsche.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται 911 Targa 4S Exclusive Design Edition και διακρίνεται για το ξεχωριστό χρώμα Etna Blue», το ίδιο δηλαδή με την Porsche 356 B του 1960, τις ζάντες 20 ιντσών RS Spyder σε απόχρωση λευκόχρυσου και την λωρίδα στο πλάι με το λογότυπο της μάρκας.

Στην καμπίνα, τη διαφορά κάνουν οι νέες δερμάτινες επενδύσεις σε απόχρωση γραφίτη-μπλε, τα σπορ καθίσματα 18 ρυθμίσεων, το ανάγλυφο στα προσκέφαλο και στο υποβραχιόνιο, οι διακοσμητικές ραφές στο ταμπλό και φυσικά, η μεταλλική πλακέτα στα μαρσπιέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, με τον εξακύλινδρο 3.0 biturbo κινητήρα απόδοσης 420 ίππων και 500 Nm ροπής να συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο PDK7. Οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές, με τα 0-100 να έρχονται σε 4 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα.

Οι όποιες επεμβάσεις στην 911 Targa 4S Exclusive Design Edition, έχουν γίνει από το τμήμα Porsche Exclusive, με τους τυχερούς ιδιοκτήτες να παραλαμβάνουν μαζί με το κλειδί του αυτοκινήτου και ένα συλλεκτικό άλμπουμ με φωτογραφίες από τη διαδικασία μετατροπής και συναρμολόγησης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης