Δυναμικό παρών θα δώσει η ιαπωνική φίρμα στην έκθεση Mondial de l’Automobile Paris 2016, η οποία ανοίγει τις πύλες της για τους εκπροσώπους του Τύπου στις 29 Σεπτεμβρίου και για το κοινό από την 1η έως τις 16 Οκτωβρίου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο περίπτερο της Suzuki, το οποίο βρίσκεται στο stand 511, στο hall 1.0 του Paris Expo Porte de Versailles, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από το κοντά το καινούργιο Ignis και το ανανεωμένο S-Cross.

Το Ignis αναμένεται στις αγορές της Ευρώπης στα τέλη του έτους. Ανήκει στην κατηγορία των compact crossover και διακρίνεται για τη φρέσκια εμφάνιση, τη λειτουργικότητα του εσωτερικού και τις off road δυνατότητες. Από την άλλη, το πλήρως ανανεωμένο S-Cross με τον ξεκάθαρο SUV προσανατολισμό, έχει πιο μοντέρνο σχεδιασμό και αναβαθμισμένη ποιότητα εσωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από τους αποδοτικούς 1.0 και 1.4 BOOSTERJET κινητήρες, εξασφαλίζοντας πολύ καλές επιδόσεις και εξαιρετική οικονομία καυσίμου, με καταναλώσεις εφάμιλλες μικρών αυτοκινήτων πόλης. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες θα είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

Για να δείτε όλα τα μοντέλα της Suzuki στην Ελλάδα πατήστε εδώ

   
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης