Άφωνους άφησε τους πάντες Σαουδάραβας πρίγκιπας, όταν εμφανίστηκε στην έδρα της διάσημης γαλλικής φίρμας, «έστρωσε στα πόδια τους ένα χαλί από πετροδόλαρα» και ζήτησε να του πουλήσουν τα δύο πιο ακριβά αυτοκίνητά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ποσό που πρόσφερε ο Badr bin Saud της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, ήταν τόσο μεγάλο, που ανάγκασε τα στελέχη της Bugatti όχι μόνο να του δώσουν τα συλλεκτικά οχήματα αλλά να βγάλουν και δελτίο τύπου για να ανακοινώσουν την πώλησή τους.

Με την περιουσία της οικογένειας να αγγίζει τα 21 δις ευρώ!! ο νεαρός πρίγκιπας έχει τη δυνατότητα να αποκτά ό,τι επιθυμεί. Όταν έφτασε στο Molsheim λοιπόν, και, έβγαλε το καρνέ των επιταγών, ακόμα και τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας άρχισαν να κάνουν υποκλίσεις μπροστά του. Μέσα σε λίγες ώρες, η πρώτη Chiron που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης και το πρωτότυπο Vision GT Concept, φορτώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο παλάτι του στο Ντουμπάι, κοσμώντας την απίθανη συλλογή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Bugatti είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τόσο το εκθεσιακό αυτοκίνητο της παγκόσμιας πρεμιέρας της νέας Chiron, όσο και το πρωτότυπο Vision Gran Turismo, το concept που εξελίχτηκε για το επερχόμενο video game «Gran Turismo Sport» κατέκτησε την καρδιά ενός ενθουσιώδη λάτρη των αυτοκινήτων και εραστή της Bugatti από τη Σαουδική Αραβία, ο οποίος αγόρασε και τα δύο αυτοκίνητα για να γίνουν οι κορωνίδες της ιδιωτικής συλλογής αυτοκινήτων του. Στον πελάτη αυτόν κατακυρώθηκε το συμβόλαιο, καθώς κατέθεσε την πιο πειστική προσφορά», αναφέρεται στο δελτίο τύπου της γαλλικής εταιρείας.

Αν και δεν έγινε γνωστό το ποσό που πρόσφερε ο ζάμπλουτος πρίγκιπας, λέγεται ότι ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Αφού δεν του έδωσαν και τον Δρόμο του Κρασιού της Αλσατίας καλά ήταν…

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης