Θεωρείται ένα από τα καλύτερα μηχανικά σύνολα παγκοσμίως, έχοντας αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από ειδικούς και καταναλωτές για τις επιδόσεις, την κατανάλωση καυσίμου, τις χαμηλές εκπομπές ρύπων και τη λειτουργία του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2012, οπότε και λανσαρίστηκε για πρώτη φορά, ο 1.0 EcoBoost της Ford έχει λάβει 10 σημαντικές διακρίσεις, σαρώνοντας τα βραβεία σε όλο τον κόσμο. Επίσης, για έξι συνεχή χρόνια ανακηρύσσεται καλύτερος κινητήρας στην κατηγορία κάτω των 1.000 κ.εκ., στο πλαίσιο του θεσμού «International Engine of the Year».

Ο χιλιάρης EcoBoost της Ford ψηφίστηκε ως ο καλύτερος και στα βραβεία του 2017, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό. Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από 58 δημοσιογράφους από 31 χώρες, τον ανέδειξε ως τον κορυφαίο ανάμεσα σε 35 σύνολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως το μοτέρ κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις ισχύος, με 100, 125 και 140 ίππους, κινώντας ένα στα πέντε Ford που κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Από τις αρχές του 2018 θα είναι διαθέσιμος και με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου, μειώνοντας ακόμη περισσότερο τις εκπομπές ρύπων και την κατανάλωση.

Aνακαλύψτε όλα τα μοντέλα της Ford με τον 1.0 Ecoboost


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης