Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το πολυαναμενόμενο SUV της ιταλικής φίρμας είναι έτοιμο να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στους δρόμους, καθώς άνοιξαν και επίσημα τα βιβλία παραγγελιών.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα Stelvio είναι διαθέσιμη προς παραγγελία και στην ελληνική αγορά, στην επετειακή και αποκλειστική έκδοση First Edition με τον 2.0 Turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 280 ίππων και 400 Nm ροπής, το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης all-wheel drive τεχνολογίας Q4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την εισαγωγική εταιρεία, η τιμή της Stelvio First Edition στη χώρα μας θα ανακοινωθεί επίσημα στις 22 Φεβρουαρίου και συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύηση, οδική βοήθεια και ευνοϊκή χρηματοδότηση μέσω της FCA Bank. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα βρίσκονται στις εκθέσεις την άνοιξη, με τις παραδόσεις στους υποψήφιους αγοραστές να έχουν προγραμματιστεί την ίδια περίοδο.

Θυμίζουμε πως, ο εξοπλισμός του μοντέλου είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας ζάντες 20 ιντσών, χρωματιστές δαγκάνες φρένων, αυτόματους προβολείς Bi-Xenon, φιμέ πίσω τζάμια, φωτισμό στις χειρολαβές των θυρών, κουμπί εκκίνησης, ηλεκτρικά και θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, 3D σύστημα πλοήγησης, οθόνη 8,8 ιντσών, πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, ψηφιακό ραδιόφωνο και ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα πορτμπαγκάζ. Φυσικά, δεν λείπουν τα προηγμένασυστήματα υποβοήθησης του οδηγού, Integrated Braking System, Forward Collision Warning, Autonomous Emergency Brake και Lane Departure Warning.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης