Η τακτική και σωστή συντήρηση, είναι η πιο σημαντική διαδικασία για την ασφαλή λειτουργία κάθε αυτοκινήτου, ειδικά για όσα έχουν συμπληρώσει μεγαλύτερο αριθμό χρόνων ζωής και χιλιομέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η TEOREN MOTORS B. N. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, προσφέρει σε όλους τους κατόχους παλαιότερων μοντέλων Renault, δωρεάν έλεγχο του οχήματος. Το πρόγραμμα Total Care 5 Plus αφορά αυτοκίνητα άνω των πέντε ετών, ισχύει μέχρι το τέλος του έτους και περιλαμβάνει έλεγχο 25 σημείων, 10 πακέτα συντήρησης και επισκευής, καθώς και ειδικές προσφορές για ανταλλακτικά και αξεσουάρ με συνολικό όφελος έως 30%.

Σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια επισκευή, οι κάτοχοι μπορούν μέσω του προγράμματος να επωφεληθούν από τις μειωμένες τιμές, διατηρώντας σταθερή την υψηλή ποιότητα που προσφέρει το επίσημο δίκτυο επισκευαστών της εταιρείας. Τα πακέτα περιλαμβάνουν το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.), προσφέροντας απόλυτη διαφάνεια, αφού ο πελάτης γνωρίζει εκ των προτέρων το ακριβές ποσό που θα καταβάλει για την ολοκλήρωση της επισκευής.  Στόχος σε κάθε περίπτωση είναι οι ιδιοκτήτες Renault να είναι εντελώς ξέγνοιαστοι όσον αφορά στη συντήρηση του αυτοκινήτου τους, απολαμβάνοντας υπεύθυνη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση στις καλύτερες δυνατές τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης