Το δημοφιλές Van της γερμανικής εταιρείας συνεχίζει την επιτυχημένη εμπορική πορεία του, αυξάνοντας συνεχώς τις πωλήσεις και σημειώνοντας ρεκόρ το 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες μέρες βγήκε από το εργοστάσιο της Opel στο Luton της Βρετανίας το 750.000ό Vivaro, με τα στελέχη της φίρμας να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Πέρυσι, το ελαφρύ επαγγελματικό όχημα συγκέντρωσε το  υψηλότερο μερίδιο αγοράς και το υψηλότερο μερίδιο στην κατηγορία του, από το 2001 που κυκλοφόρησε. Διατίθεται σαν panel van, Combi, crew van ή πλατφόρμα με καμπίνα σε διάφορες διατάξεις, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα ενός επαγγελματικού οχήματος με την άνεση ενός επιβατικού αυτοκινήτου.

Όμως δεν ήταν μόνο το Vivaro που γνώρισε τέτοια επιτυχία το 2015. Η Opel πούλησε πάνω από 100.000 επαγγελματικά οχήματα πέρσι, σημειώνοντας αύξηση 24% σε σχέση με το 2014. Τα Movano και Combo αποδείχθηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή αυξάνοντας τις πωλήσεις κατά 27% και 12% αντίστοιχα. Μάλιστα, το πρώτο πέτυχε το υψηλότερο μερίδιο κατηγορίας και τον υψηλότερο όγκο πωλήσεων από το 1998.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης