Ένα ασυνήθιστο ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 17 Απρίλιου στο Burnley της Αγγλίας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Lancashire, όταν ο οδηγός μιας Ferrari 458 Spider έριξε το αυτοκίνητο στον τοίχο ενός σπιτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο οδηγός εξαφανίστηκε από το σημείο χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», το ιταλικό supercar αξίας 240.000 λιρών ανήκει στην εταιρεία Platinum Executive Travel, ιδιοκτησίας του 21χρονου Aleem Iqbal, ο οποίος είναι γνωστός στα social media με το προσωνύμιο «Lord Aleem».  

Κανείς όμως δεν γνωρίζει ποιος οδηγούσε τη λευκή Ferrari. Ήταν ο ίδιος ή ένα ζευγάρι νεόνυμφων που την είχε ενοικιάσει μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, όπως ισχυρίζεται ο νεαρός εκατομμυριούχος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέμα απασχολεί τα Μέσα της Βρετανίας, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταστρέφεται αυτοκίνητο της Platinum Executive Travel. Το 2014 μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων είχαν γίνει στόχος εμπρηστικών επιθέσεων μία Lamborghini Aventador Roadster, ένα Audi R8 Spyder και μία Bentley Flying Spur, τα οποία επίσης είχαν ενοικιαστεί.

     

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης