Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι γνωστό πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες εργάζονται πυρετωδώς πάνω στην αυτόνομη οδήγηση, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με την Nissan. Συνδυάζοντας λοιπόν την απόλυτη παραδοσιακή Τεχνολογία παντού!!!φιλοξενία με την αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης της μάρκας, ένα ιαπωνικό πανδοχείο αντιμετωπίζει τους επισκέπτες με ασυνήθιστες ανέσεις.

Συγκεκριμένα διαθέτει στους πελάτες αυτόνομες (!) παντόφλες, τραπέζια και μαξιλάρια δαπέδου. Ναι καλά διαβάσατε και καλά θα δείτε στο σχετικό video. Οι παντόφλες είναι προσεκτικά τοποθετημένες στο φουαγιέ, όπου οι επισκέπτες βγάζουν τα παπούτσια τους. Τα δωμάτια είναι επιπλωμένα με τα παραδοσιακά χαμηλά τραπέζια και μαξιλάρια δαπέδου τα οποία είναι εξοπλισμένα με μια ειδική έκδοση της τεχνολογίας ProPILOT Park, της αυτόνομης στάθμευσης της Nissan.


Δείτε πώς… λειτουργούν οι αυτόνομες παντόφλες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεχνολογία by… Nissan
Έτσι, όταν τα αντικείμενα δεν χρησιμοποιούνται, επιστρέφουν αυτόματα στα καθορισμένα σημεία τους Οι αυτόνομες παντόφλες χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία με αυτή του Nissan Leafμε το πάτημα ενός κουμπιού. Όλα αυτά εξαιτίας της τεχνολογίας ProPILOT Park με την οποία είναι εξοπλισμένο το νέο Nissan Leaf…

Η τεχνολογία αυτή ανιχνεύει τον περιβάλλοντα χώρο του αυτοκινήτου και επιτρέπει στους οδηγούς να σταθμεύουν αυτόματα το όχημα, σε επιλεγμένο χώρο στάθμευσης, πατώντας απλά ένα κουμπί.

Η ίδια ακριβώς τεχνολογία αποτελεί μέρος των παροχών του ιαπωνικού πανδοχείου! Απίστευτα πράγματα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης