Πλήθος κόσμου απήλαυσε το περασμένο Σαββατοκύριακο, το «9ο PICK-Λουξ ColaPlus ‘n Light» στο κέντρο της Πάτρας, με τους οδηγούς να προσφέρουν μοναδικό θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Διεθνές Σιρκουί Αγώνων Καρτ στην Πάτρα, έχει μετατραπεί σε θεσμό, καθώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και από τα πιο σημαντικά του είδους του στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, φέτος σημειώθηκε νέο ρεκόρ συμμετοχών με 63 αγωνιζόμενους να λαμβάνουν μέρος.

Σημαντική συμβολή σε αυτή την επιτυχία έχει η EKO, η οποία αποτελεί τον χορηγό του «Patras International Circuit for Kart (P.I.C.K)». Ο αγώνας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ οι παράλληλες δράσεις του διημέρου, διατήρησαν στα ύψη την αδρεναλίνη. Περισσότεροι από είκοσι χιλιάδες θεατές βρέθηκαν και τις δύο ημέρες στο ιστορικό κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων, αλλά και τα πρωτότυπα events.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο περίπτερο της ΕΚΟ, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε μια μικρογραφία της πίστας του PICK, οδηγώντας με τη βοήθεια τηλεχειριστηρίων τα μικρά Kart. Το δικό τους σόου έδωσαν και τα κορίτσια της εταιρείας, τα οποία αποτελούν μέρος του θεσμού.

Η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού ήταν εντυπωσιακή, με μοναδικά Drift Show και επιδείξεις στην ειδικά τροποποιημένη πίστα. Οι αγώνες κορυφώθηκαν με τους τελικούς των κατηγοριών και την απονομή των κυπέλων στους μεγάλους νικητές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης