Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της νέας πενταετίας 2017-2021 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 12.00, μετά την τελετή ανακήρυξης της νέας σύνθεσης του Δ.Σ. Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του δήμου αναφέρεται ότι «θα μεταδίδεται απευθείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ενημέρωση των δημοτών και για όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για τα κοινά της Αγίας Νάπας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι «η νέα ενέργεια του Δήμου Αγίας Νάπας είναι πρωτοποριακή για κάθε διαφάνεια και χρηστή διοίκηση και πιστεύουμε ότι θα δώσει τόσο στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο τα κίνητρα για σωστή διοίκηση και προσφορά στα κοινά της Αγίας Νάπας, ενώ επιπλέον θα δώσει τη σκυτάλη στους δημότες να ανατρέξουν να ενδιαφερθούν για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου».

Πρόσθεσε ότι «η ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων είναι μόνο ένα από τα μέτρα διαφάνειας που θα εφαρμοστούν και στόχος είναι όλες οι συνεδριάσεις να μεταδίδονται ζωντανά».

Στόχος μας, κατέληξε, είναι «να καταστήσουμε την Αγία Νάπα πρότυπο διαφάνειας και χρηστής διοίκησης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του δήμου στο youtube.com/ayianapatv.

Πηγή: ΚΥΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης