Προτείνει ο Ba-bet-o…

Ήταν να μην πάρουμε φόρα… Τόσο η στήλη μας όσο και αυτή του «παραλία» προέβλεψαν σωστά τα δύο παιχνίδια της χθεσινής ημέρας στο Euro 2012, στέλνοντάς σας για ακόμη μία φορά ταμείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν χρειάζονται όμως πολλά λόγια, γι’ αυτό περνάμε κατευθείαν στα σημερινά παιχνίδια της διοργάνωσης, με την ελπίδα ότι θα επαληθευτούν ξανά οι επιλογές μας.

Τα δύο σημερινά ματς προέρχονται από τον Γ΄ όμιλο… Η Ιταλία αντιμετωπίζει την Ιρλανδία, με στόχο μία νίκη με πολλά γκολ, προκειμένου να υπερτερήσει σε πιθανή τριπλή ισοβαθμία με τις Ισπανία και Κροατία.

Βέβαια οι Ιταλοί εξαρτώνται και από το αποτέλεσμα του άλλου ματς, καθώς αν έρθει ισόπαλο 2-2, σε αυτήν την περίπτωση περνούν στους «8» οι «φούριας ρόχας» και η ομάδα του Μπίλιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «σκουάντρα ατζούρα», όπως και να έχει, οφείλει στο σημερινό ματς να κάνει το καθήκον της και να πάρει τη νίκη. Άλλωστε απέναντι της δεν θα βρει κάποια ομάδα-φόβητρο, αλλά την Ιρλανδία, η οποία έχει αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια της διοργάνωσης και θα παίξει απέναντι στους «ατζούρι», για την «τιμή των όπλων».

Σε αυτήν την αναμέτρηση φρονούμε ότι η ομάδα του Πραντέλι θα μπει δυνατά στο παιχνίδι και θα πάρει προβάδισμα για τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Όποτε η επιλογή μας είναι 1 ημίχρονο-1 τελικό, σημείο που στον ΟΠΑΠ το συναντάμε στο 1.65.

Στο άλλο ματς ανάμεσα στην Ισπανία και την Κροατία, πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Οι δύο «μονομάχοι» παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρό και ως εκ τούτου θεωρούμε ότι έχει αρκετές πιθανότητες προς επαλήθευση το σημείο 4-6 γκολ με απόδοση στο 2.30. Αυτά για σήμερα… Τα λέμε αύριο πρώτα ο Θεός…

Oι επιλογές μου:

120 Ιταλία – Ιρλανδία 1 ημίχρονο-1 τελικό (1.65)
121 Ισπανία – Κροατία 4-6 γκολ (2.30)

Απόδοση: 3.795

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης