Ο Στιβ ΜακΜάναμαν δήλωσε στην «As» ότι φαβορί για το Euro 2012 είναι η Ισπανία. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το φαβορί είπε: «Ήδη το ξέρετε! Η Ισπανία! Είσαι Ισπανός και το ξέρεις». Για το «τρεμπλ» που προσπαθεί να κάνει η ομάδα του Ντελ Μπόσκε, ο ΜακΜάναμαν δήλωσε:

«Ναι, είναι πολύ δύσκολο και για μένα είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Καλύτερη ακόμα και από τη Βραζιλία της δεκαετίας του ’70. Εάν η Ισπανία κερδίσει το Euro 2012, τότε θα είναι καλύτερη από την ομάδα της Βραζιλίας και είναι κορυφαία όλων των εποχών. Κανείς δεν το έχει καταφέρει, αλλά νομίζω ότι η Ισπανία μπορεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ερώτηση αν το στιλ της Ισπανίας είναι καλύτερο από αυτό της Μπαρτσελόνα, σχολίασε: «Είναι δύσκολο να κάνουμε συγκρίσεις, επειδή ο καλύτερος στον κόσμο ποδοσφαιριστής που πέτυχε τρία γκολ κόντρα στη Βραζιλία, ο Λιονέλ Μέσι, δεν παίζει με την Ισπανία. Ωστόσο, η Ισπανία έχει αρκετούς παίκτες από την Μπαρτσελόνα, όπως ο Πικέ, ο Μπουσκέτς και ο Ινιέστα… Επίσης, υπάρχουν ο Κασίγιας και ο Τσάμπι (Αλόνσο) από τη Ρεάλ, που είχαν μία πολύ καλή σεζόν».

Τέλος, ο ΜακΜάναμαν ρωτήθηκε για τους μεγαλύτερους αντιπάλους της Ισπανίας: «Η Γερμανία, η Ρωσία και η Ουκρανία έχουν ξεκινήσει δυνατά».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης