Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπουντεσλίγκα μίλησε ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος τόνισε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι για κάθε ομάδα δύσκολο να αντιμετωπίσει την Ελλάδα. Ο 58χρονος τεχνικός ανέφερε αρχικά:

«Η Ελλάδα δεν έχει θέλξει με την απόδοσή της στα προηγούμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Όμως, η γερμανική ομάδα δεν έχει καταφέρει ως τώρα να ξεδιπλώσει τις αρετές που διαθέτει. Το να παίξει απέναντι στην Ελλάδα είναι για οποιαδήποτε ομάδα δύσκολο την δεδομένη χρονική στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι συμπαγής και παίζει αρκετά πίσω. Θα είναι δύσκολο για τη Γερμανία να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο. Ενδεχόμενο προβάδισμα από νωρίς θα είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς μετά θα δημιουργηθούν οι κατάλληλοι χώροι. Αν αυτό δεν συμβεί, θα είναι πολύ επικίνδυνο. Οι Έλληνες είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και έχουν μερικές πολύ καλές μονάδες».

Σε ερώτηση για το αν περιμένει κάποιο θαύμα, απάντησε: «Αυτό θα ήταν για εμένα πολύ-πολύ μεγάλη έκπληξη. Το 2004 ήταν ατομικά πολύ πιο δυνατοί με πολλούς παίκτες που έπαιζαν σε διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Υπήρχαν παίκτες όπως οι Άγγελος Μπασινάς, Τάκης Φύσσας, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Άγγελος Χαριστέας. Επίσης, ο Κώστας Κατσουράνης και ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν πολύ νεότεροι», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Τέλος αναφέρθηκε στο σύστημα της Γερμανίας: «Ίσως θα ήταν καλύτερα να δοθεί μια ευκαιρία στον Μίροσλαβ Κλόζε ή σε παίκτες όπως ο Αντρέ Σίρλε και ο Μάρκο Ρόις. Ποδοσφαιριστές που μπορεί να… ανακατέψουν το παιχνίδι και να αποσυντονίσουν το αμυντικό τείχος της Ελλάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης