Ο Γουέιν Ρούνεϊ θα απουσιάσει από τα δύο πρώτα παιχνίδια της Αγγλίας στον Δ’ όμιλο του Euro 2012 και, όπως τόνισε, θα πληρώσει το λάθος του να αποβληθεί στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο.

«Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσω για το λάθος μου. Συνέβη, όμως, και πρέπει να το αποδεχθώ. Θα προετοιμαστώ σαν να έπαιζα κανονικά από το πρώτο ματς και ελπίζω, όταν επιστρέψω, να έχουμε ήδη δύο νίκες στον όμιλο» είπε ο Ρούνεϊ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προσπαθούμε για το καλύτερο. Όταν κοιτάζω το ρόστερ της ομάδας, δεν βλέπω τον λόγο που δεν μπορούμε ακόμα και να κερδίσουμε το τρόπαιο. Έγιναν αρκετές αλλαγές, αλλά περιμένω ‘’μεγάλα’’ πράγματα. Ο στόχος είναι να φτάσουμε τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά και γιατί όχι και στον τελικό;».

Για τον προπονητή της Εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χότζον, ανέφερε: «Όποτε αλλάζει ο προπονητής, περιμένεις να φέρει ‘’φρέσκους’’ παίκτες στην ομάδα. Μου είπε σχεδόν αμέσως πως θα με συμπεριλάβει στην αποστολή, που ήταν πολύ καλό για εμένα. Ήδη μπορεί ο καθένας να δει πως δίνει μεγάλη βάση στην οργάνωση, κάτι που έλειπε από την εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε έναν Άγγλο τεχνικό στον πάγκο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης