Χωρίς φόβο θα πρέπει να αγωνιστεί η Εθνική Ιταλίας στον ημιτελικό της Πέμπτης κόντρα στη Γερμανία, σύμφωνα με τον Τσέζαρε Πραντέλι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «ατζούρι» παράλληλα επισήμανε ότι η ομάδα του δεν θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού στην αναμέτρηση με τα «πάντσερ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε πιο χαλαροί πλέον και θέλουμε να εφαρμόσουμε όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά οι δυσκολίες κάνουν την πρόκληση μεγαλύτερη. Πιστεύω πως είμαστε σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Δεν θα πρέπει να φοβηθούμε», είπε αρχικά  ο Πραντέλι για τον ημιτελικό του Euro 2012 απέναντι στη Γερμανία και συνέχισε:

«Ο ημιτελικός είναι ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα. Έχουμε μόνο ένα όπλο και αυτό είναι η κατοχή της μπάλας. Δεν θα αφήσουμε την αγωνιστική μας προσέγγιση, γιατί θα είναι άδικο και ανώριμο να διαγράψουμε δύο χρόνια δουλειάς. Δεν θα πάρουμε πολλά ρίσκα στον αγώνα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Κληθείς να μιλήσει για το συγκρότημα του Λεβ, ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής είπε: «Η Γερμανία έχει αυτοπεποίθηση και το δείχνει. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει πίστη και δεν φοβάται κανέναν. Έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και γνωρίζουμε καλά τα ατού τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης