Μπορεί η Ελλάδα να μην έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει στο Euro 2012 και να μετρά μία ισοπαλία με την Πολωνία και μία ήττα από την Τσεχία, όμως η πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης είναι ακόμα στα πόδια της!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με νίκη απέναντι στη Ρωσία, στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου, προκρίνεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός την «αρκούδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, σε θεωρητικό επίπεδο το ματς με τη Ρωσία είναι το πιο δύσκολο από τις τρεις αναμετρήσεις, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος έχουν την ικανότητα να πετύχουν τον στόχο τους και να διαγράψουν μια μεγάλη έκπληξη.

Αν η Ελλάδα επικρατήσει της Ρωσίας, έστω και με 1-0, τη φτάνει στους 4 βαθμούς, όμως την ξεπερνά, αφού θα την έχει κερδίσει στον μεταξύ τους αγώνα. Έτσι, αν στο άλλο παιχνίδι μεταξύ της Πολωνίας και της Τσεχίας υπάρξει νικητής, τότε η Εθνική θα περάσει στους «8», ως δεύτερη. Αν το ματς λήξει ισόπαλο, θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία Ρωσίας-Ελλάδας-Τσεχίας και εκτός συνέχειας θα μείνουν οι Τσέχοι.

Η βαθμολογία του Α’ ομίλου

Ρωσία 4 (5-2)
Τσεχία 3 (3-5)
Πολωνία 2 (2-2)
Ελλάδα 1 (2-3)

Η τρίτη αγωνιστική:

Ελλάδα-Ρωσία
Πολωνία-Τσεχία

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης