Με την ομάδα του τα είχε ο Όλεγκ Μπλαχίν, ο οποίος παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Γαλλίας και δήλωσε πως κάποιοι παίκτες νόμισαν πως το ματς είχε τελειώσει από το ημίχρονο.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Η Γαλλία σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο εμείς όχι. Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που παίξαμε ωστόσο δεν κάναμε όλα όσα είπαμε πριν το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νίκη εναντίον της Σουηδίας δεν σημαίνει ότι περάσαμε κιόλας. Κάποιοι παίκτες πίστεψαν ότι περάσαμε και θα συζητήσω μαζί τους γι’ αυτό το θέμα. Το EURO δεν είναι πρωτάθλημα Ουκρανίας. Το επίπεδο είναι ανώτερο.

Δεν μου άρεσε που η ομάδα μου δεν έπαιξε μετά το δεύτερο γκολ. Χάσαμε από μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Όλα πήγαν άσχημα στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και εκεί όλα τελείωσαν.

Δεν είμαι ευχαριστημένος όπως και οι φίλαθλοί μας και δεν μπορώ να αλλάξω το αποτέλεσμα. Οι συνθήκες ήταν οι ίδιες για τις δύο ομάδες. Η Γαλλία προσαρμόστηκε πιο γρήγορα από εμάς. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με την Αγγλία και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης