Εμείς στο Belle Amie ορμώμενοι πάντα από μια ασίγαστη επιθυμία για ανανέωση και δημιουργικότητα ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα φέρνουμε αγαπημένες γεύσεις από κάθε γωνιά της νησιωτικής, πεδινής και ορεινής χώρας και σας τις προσφέρουμε μέσα από εποπτεία του chef Χρήστου Τζιέρα ως προς τον σεβασμό της ακρίβειας και της αυθεντικότητας των συνταγών, σε εποχικούς κύκλους ανά περιοχή. Με ξεχωριστούς συνδυασμούς γεύσεων εμπνευσμένους από την πλούσια ελληνική παράδοση με αγνά ντόπια υλικά και διαλεγμένες πρώτες ύλες από μικρούς προμηθευτές απ’ όλες τις γωνίες της Ελλάδας υποσχόμαστε οτι δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσπάθειά μας με το γαστρονομικό τούτο εγχείρημα είναι να δημιουργήσουμε εικόνες και ακούσματα ώστε να ταξιδέψουμε, όπως πάντα άλλωστε, παρέα. Αρχικά θα έχουμε έξι (6) μηνιαίους κύκλους περιοχών μέχρι το Φθινόπωρο. Κρήτη – Κυκλάδες – Δωδεκάνησα – Νησιά Ιονίου – Πελοπόννησος – Μικρά Ασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκίνημα Α’ κύκλου από 20 Μαρτίου έως και 20 Απριλίου με ανοιξιάτικη διάθεση από την Κρήτη.

Κορφολογήσαμε τις αναρίθμητες Κρητικές προτάσεις και σας περιμένουμε με μπουμπουριστούς κοχλιούς, αρνί με μυζήθρα, κατσικάκι με σταμναγκάθι, χοιρινό με μάραθο και πράσο, βραστό ζυγούρι με γαμοπίλαφο, ροφό με μπάμιες, απάκι, ντάκο, ρακί και τσικουδιά για γλέντι στη σκιά του Ψηλορείτη.
Γευστικό ταξίδι στη Κρήτη λοιπόν με πλοίο την κουζίνα του Belle Amie
Belle Amie

Δημιουργός Αναμνήσεων

Belle Amie
Αγγέλου Μεταξά 11 & Βούλγαρη, Πλατεία Κανάρη, Πειραιάς.
Τηλ.: 2104175740
http://www.belleamie.gr/
https://www.facebook.com/belleamiegr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης