Για τρίτη συνεχή χρονιά, στο restaurant Altamira στο Κολωνάκι, συμβαίνει κάτι διαφορετικό!

Απολαύστε πολυεθνικές Γεύσεις και όχι μόνο! Κάθε Δευτέρα βράδυ,στο γνωστό ethnic περιβάλλον του παλαιού νεοκλασικού στην Τσακάλωφ 36, η διεύθυνση του Altamira προσφέρει στους πελάτες της, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στο μενού, μια ευχάριστη έκπληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου, δυο γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Μάκης Παπαδημητράτος παίζουν με το παράδοξο. Με το δικό τους μοναδικό τρόπο και χιούμορ μας ενημερώνουν, αν φυσικά δεν γνωρίζετε ήδη, εκτός των άλλων, ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν φανατικός χορτοφάγος. Επίσης, μας αναφέρουν πως το συνολικό βάρος του παγκόσμιου πληθυσμού των μυρμηγκιών είναι μεγαλύτερο από το συνολικό βάρος του ανθρώπινου πληθυσμού.

Δεν σας εντυπωσιάσαμε ακόμη; Διαβάστε (ακούστε) και αυτό: Γνωρίζετε πως ο Τσάρλυ Τσάπλιν ο αυθεντικός, βγήκε τρίτος σε έναν διαγωνισμό σωσιών του Τσάρλυ Τσάπλιν; Ή μήπως έχετε ακουστά: πως τα σαλιγκάρια μπορούν να κοιμούνται τρία χρόνια χωρίς να τρώνε καθόλου και ότι οι καμήλες έχουν τρία βλέφαρα; Το καλύτερο όμως σας το αφήνουμε για το τέλος: Ο άνθρωπος και τα δελφίνια είναι τα μόνα είδη που κάνουν σεξ για ευχαρίστηση! Και τέλος, η ερωτική πράξη μεταξύ των φιδιών διαρκεί από 6 έως 12 ώρες…

Αυτά και άλλα πολλά, παράδοξα μεν, αληθινά δε, θα τα μάθετε στο εστιατόριο Altamira τη Δευτέρα βράδυ στις 21 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Στο πρώτο μέρος, κατά τη διάρκεια και μετά το hapenning ο πιανίστας Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου και η τραγουδίστρια Λίνα Ροδοπούλου θα σας ταξιδέψουν με μουσικές και τραγούδια του κόσμου.

Σας περιμένουμε λοιπόν για φαγητό ή ποτό , με σκοπό να περάσετε μια ωραία βραδιά χαλάρωσης και άφθονου γέλιου.
Μενού με φαγητό και ποτό: Από 14,5€
Τιμή ποτού: Από 3,5€
Finger food στο bar: 3,5 & 7€.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3614695
Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα μας στο facebook: altamirarestaurantsfanclub και στο κανάλι μας στο youtube: altamirarestaurants.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης