Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι πρώτες εικόνες που είδαμε από το καινούργιο Τζέιμς Μποντ. Το teaser trailer που κυκλοφόρησε, δημιουργεί ένα αίσθημα προσμονής για το τι θα δούμε στη μεγάλη οθόνη, όχι σύντομα πάντως, γιατί η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

Από τις πρώτες ματιές στο trailer δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για ένα πιο σκοτεινό, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και goth σκηνικό, σε σχέση με τις υπόλοιπες από αυτήν τη σειρά ταινιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τελευταίες ταινίες είχαν μια πιο action adventure προσέγγιση, όχι πως αυτό το «συστατικό» χάνεται στο Skyfall, αλλά οι πρώτες σκηνές έχουν μια πιο σκοτεινή διάθεση.

Από το teaser πάντως μπορούμε να συμπεράνουμε πως οι καταστάσεις που θα εκτυλιχθούν στην ταινία είναι εξαιρετικά σοβαρές, καθώς παίρνουμε γεύση από μία διαδικασία ανάκρισης στην οποία υποβάλλεται ο 007, ενώ βλέπουμε και μία σάλα γεμάτη με φέρετρα καλυμμένα με τη βρετανική σημαία.

Η πρώτη γεύση, λοιπόν, είναι ενδιαφέρουσα. Είναι πιο σκοτεινή και δείχνει να είναι ιδιαίτερα άγρια. Αν και μας άρεσε, θα περιμένουμε το release του trailer, για να έχουμε καλύτερη εικόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το trailer της ταινίας:

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης