Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και ένα νέο σχήμα στη νυχτερινή διασκέδαση εμφανίζεται. Ο Πάνος Κιάμος συνεργάζεται με τον Κώστα Μαρτάκη στο Must Summer Club στη Βούλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάνος Κιάμος κατεβαίνει νότια και συγκεκριμένα στη Βούλα και το πρώην Ειρηνικός Club, μαζί του όμως παίρνει και την παρέα και τους συνεργάτες του από το Club 22 και κατηφορίζει στο νέο μαγαζί που αναμένεται να αναστατώσει την παραλιακή. Ύστερα από πέντε σεζόν στην πίστα της λεωφόρου Βουλιαγμένης, μία νέα περίοδος αρχίζει, τόσο για τον καλλιτέχνη όσο και για το κέντρο.

Μαζί του, το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει ο Κώστας Μαρτάκης, συμβάλλοντας σημαντικά σε ένα άψογο και άκρως διασκεδαστικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάνος Κιάμος Must Club – Ειρηνικός Καλοκαίρι 2016

Πάνω από μία δεκαπενταετία υπάρχει στη δισκογραφία και από την πρώτη κιόλας στιγμή οι κυκλοφορίες του αγαπήθηκαν από το κοινό και τον ανέδειξαν σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού. Ο Πάνος Κιάμος είναι ένας από τους κορυφαίους διασκεδαστές των ημερών μας, με μία πορεία με περγαμηνές όλα αυτά τα χρόνια στο τραγούδι και τις ζωντανές εμφανίσεις. Είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που μπορούν να απογειώσουν το κέφι και να δημιουργήσουν το πιο ανεβαστικό κλίμα όπου κι αν βρεθούν.

Αναμφίβολα όμως, την καλύτερη χημεία της καριέρας του έχει με το εν λόγω μαγαζί. Club 22 Πάνος Κιάμος συνεχίζουν τη συνεργασία τους και βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους.

Το καλοκαίρι 2016 δεν θα τους βρει και πάλι μαζί αφού ο Πάνος Κιάμος αλλάζει στέκι για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια. Ο τραγουδιστής ανεβαίνει στην πίστα του Must Club και την εγκαινιάζει φέτος με το μόνο βέβαιο να είναι πως θα μονοπωλήσει για τα καλά το ενδιαφέρον μας.

Κώστας Μαρτάκης Must Club Ειρηνικός Καλοκαίρι 2016

Μπορεί να τον έχουμε στο μυαλό μας ως έναν από τους καλλιτέχνες της νέας γενιάς, όμως, ο Κώστας Μαρτάκης φέτος συμπληρώνει αισίως δέκα ολόκληρα χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, κάτι που μάλιστα γιόρτασε και με ένα λαμπερό πάρτι στην παραλιακή. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει μια σταθερή θέση στις πίστες της Αθήνας και η αλήθεια είναι πως έχει λείψει αρκετά, μιας και έχουμε καιρό να τον απολαύσουμε ζωντανά στην πόλη. Ύστερα από τη ματαίωση του σχήματος του teatro ωστόσο, έρχεται το επόμενο βήμα για εκείνον, που είναι η συνεργασία του για πρώτη φορά με τον Πάνο Κιάμο.

Must club Πάνος Κιάμος Κώστας Μαρτάκης έρχονται να απογειώσουν τη διασκέδαση για τα καλά.

Must Club Ειρηνικός Καλοκαίρι 2016

Από το 2011 που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη νύχτα, το Club 22 κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού και να κατακτήσει αμέσως μία από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κοινού της πόλης. Πολύ γρήγορα αναδείχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα hot spots και αναμφίβολα, στο αποτέλεσμα αυτό συνέβαλλε το γεγονός ότι την πίστα εγκαινίασε ο μοναδικός Πάνος Κιάμος.

Η επιτυχία ήταν φυσικά καταιγιστική και Πάνος Κιάμος Club 22 συνέχισαν την πορεία επιτυχία όλα τα υπόλοιπα χρόνια μέχρι σήμερα. Φέτος, ωστόσο έφτασε η στιγμή ο Πάνος Κιάμος να αλλάξει στέκι και περιοχή και να κατηφορήσει αρκετά. Με το νέο Must Club, που θα ανοίξει τις πόρτες του από τη Βούλα και το πρώην Ειρηνικός Club. Ο χώρος ετοιμάζεται να αναβιώσει τις παλιές του δόξες για τα καλά και Πάνος Κιάμος Must Club θα είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό.

Για κρατήσεις και τιμές φιάλης επισκεφθείτε τη σελίδα must club κιαμος καλοκαιρι 2016

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης