Η έντονη διαλειμματική προπόνηση είναι η τάση των τελευταίων ετών αφού παρακινεί τους ανθρώπους δίνοντας ταυτόχρονα γρήγορα και  καλύτερα αποτελέσματα. Για το λόγο αυτό η Les Mills σχεδίασε τα προγράμματα GRIT™ Series με σκοπό να απογειώσει τη φυσική σας κατάσταση!

Οι επιλογές του Les Mills GRIT™ Series είναι τρεις για να καλύψουν όλες τις ανάγκες μεταξύ των ασκούμενων και χωρίζονται ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

LES MILLS GRIT™ Strength

Το LES MILLS GRIT™ Strength είναι ένα πρόγραμμα διαλειμματικής άσκησης υψηλής έντασης (ΗΙΙΤ), το οποίο διαρκεί 30 λεπτά και αποσκοπεί στη βελτίωση της μυϊκής δύναμης και στην αύξηση της άλιπης μυϊκής μάζας.

Περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη (αλτήρες και μπάρα) και ασκήσεις που αξιοποιούν το βάρος του σώματος με στόχο την ενδυνάμωση όλων των βασικών μυϊκών ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο http://goo.gl/PHM1ol

LES MILLS GRIT™ Plyo

Το LES MILLS GRIT™ Plyo είναι ένα πρόγραμμα διαλειμματικής άσκησης υψηλής έντασης (ΗΙΙΤ), το οποίο διαρκεί 30 λεπτά, βασίζεται σε πλειομετρικές ασκήσεις και αποσκοπεί στην επίτευξη αθλητικών επιδόσεων.

 Η προπόνηση γίνεται σε πάγκο και συνδυάζει εκρηκτικά άλματα και ασκήσεις ευκινησίας με στόχο την αύξηση της εκρηκτικότητας και τη διαμόρφωση ενός αθλητικού σώματος, χωρίς περιττό λίπος.

Περισσότερα στο http://goo.gl/z8nWQo

LES MILLS GRIT™ Cardio

Το LES MILLS GRIT™ Cardio είναι ένα πρόγραμμα διαλειμματικής άσκησης υψηλής έντασης (ΗΙΙΤ) διάρκειας 30 λεπτών, που αποσκοπεί στη βελτίωση της καρδιαγγειακής αντοχής, στην αύξηση της ταχύτητας και στη μεγιστοποίηση της καύσης θερμίδων.

Η προπόνηση περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές ασκήσεις που αξιοποιούν το βάρος του σώματος και σας παρέχει την πρόκληση και την ένταση που χρειάζεστε για να πετύχετε άμεσα τα αποτελέσματα που θέλετε.

Περισσότερα στο http://goo.gl/cyddGn

Για λεπτομέρειες σχετικά με τα προγράμματα της Les Mills επισκεφθείτε το επίσημο site μας: www.lesmills.gr

Βρείτε μας στο Facebook: https://goo.gl/xqXB3w

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης