Γράφει η Κατερίνα Ζουμποπούλου Personal Trainer – TRX Instructor

Το καλοκαίρι είναι η πιο ευχάριστη εποχή του χρόνου για τους περισσοτέρους από εμάς αλλά δυστυχώς διαρκεί λίγο…Θάλασσα, ήλιος, διακοπές, ανεμελιά, Hot θερμοκρασίες και φυσικά ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

‘Ολοι μας ξεκινάμε την ημέρα μας στην παραλία με ένα δροσερό Freddo, συνεχίζουμε με παγωμένες μπύρες και τα συνοδευτικά τους ενώ η ημέρα κλείνει τα πιο δροσιστικά Coctails.Φυσικά όλα τα παραπάνω μας γεμίζουν με απόλαυση. Ερχόμαστε όμως στην εποχή της ρουτίνας αλλά κι της σκληρής πραγματικότητας που όλα αυτά εκτός από ευχαρίστηση μας δίνουν θερμίδες κα τα κιλάκια τα παραπανίσια τα έχουμε στο τσεπάκι χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.

           

Για να διατηρήσουμε την φόρμα μας και τον χειμώνα για να μην είμαστε συνεχώς σε κατάσταση “μάχης” με την ζυγαριά μας αλλά να βλέπουμε το είδωλό μας στον καθρέπτη και να τον θαυμάζουμε!
Ήρθε λοιπόν η ώρα να πάρετε την απόφαση πως πρέπει να εντάξετε στην καθημερινότητά σας και την άσκηση. Η γυμναστική είναι για όλους ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου. Προκειμένου να διατηρήσουμε την φόρμα μας αλλά και να είμαστε υγιείς διαλέγουμε το πρόγραμμα που μας προτείνει ο ειδικός που αρμόζει στην ιδιοσυγκρασία μας, στους στόχους μας αλλά και στα αποτελέσματα που επιδιώκουμε και φύγαμε για την πρώτη μας προπόνονηση από αύριο κιόλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και μην ξεχνάτε πως η ομορφιά του σώματος θέλει θυσίες για να είμαστε Fit 365 ημέρες τον χρόνο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης