Ένα νέο top-down Αction με RPG στοιχεία και πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας Δούκα έρχεται από την Interceptor Entertainment, δημιουργό του Rise of the Triad και των ports των παλαιότερων παιχνιδιών Duke Nukem στο iOS, αλλά και την 3D Realms που ευθύνεται για το κακό Duke Nukem Forever. Η αποκάλυψη αυτή έγινε μέσω του site alloutofgum.com.

Η επίσημη σελίδα του Duke Nukem: Mass Destruction στο Facebook ανέβασε φωτογραφίες που περιέχουν κείμενο σε μία εξωγήινη γλώσσα, τις οποίες κάποιοι fans μετέφρασαν. Το νέο Duke Nukem θα χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών Unreal Engine, θα περιέχει πολλά νέα όπλα και αντιπάλους και θα είναι το πρώτο της σειράς που θα έχει RPG στοιχεία όπως experience points και skill-trees.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο κεφάλαιο της σειράς βρίσκει τον Δούκα αντιμέτωπο με την εξωγήινη φυλή των Kyrr, στην προσπάθειά του να σώσει τον πρόεδρο. Θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον για PS4 και PC. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στις 25 Φλεβάρη που τελειώνει και η αντίστροφη μέτρηση στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Μέχρι τότε, μπορείτε να διαβάσετε εδώ το review του Duke Nukem Forever από το GameWorld. 

Συντάκτης: sofos697@gmail.com (Κοσμάς Κ. Φλωρής)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης