[Αρχική δημοσίευση: 7/5/14] Ένα μήνα πριν την E3 (10-12 Ιουνίου στο Λος Άντζελες) και αφότου ήδη οι πρώτες πληροφορίες για τις Microsoft, Nintendo και EA συζητιούνται, έρχεται πλέον η σειρά της Sony.

Το DualShockers το οποίο επικαλείται ανώνυμη πηγή, αναφέρει ότι έχει στα χέρια του όλα τα πλάνα παρουσίασης της Sony για την φετινή E3! Η πηγή που ανέφερε τα παρακάτω, λέει ότι απέσπασε τις πληροφορίες της από την BBH (εταιρεία marketing της Νέας Υόρκης) που δουλεύει για λογαριασμό της Sony. Επίσης, όσα θα διαβάσετε συζητιούνται και στο NeoGAF συνεπώς δεν είναι μόνο το DualShockers που έχει αυτές τις πληροφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα λοιπόν αναμένεται να δούμε:
– Τρέιλερ 3 λεπτών για το Uncharted στο PS4 με στοιχεία από το gameplay. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει καλοκαίρι του 2015.
– Το νέο παιχνίδι της Media Molecule, δημιουργού του LittleBigPlanet. Θα εκμεταλλεύεται την τεχνολογία του Project Moprheus και θα έχει έναν πλήρη 3D κόσμο και πανέμορφα γραφικά. Πιθανον θα ονομαστεί “Entwined”. Ο τίτλος αυτός κατοχυρώθηκε απ’ τη Sony την προηγούμενη εβδομάδα.
– Το Gran Turismo 6 θα κυκλοφορήσει στο PS4 στα 1080p, 60 frames το δευτερόλεπτο. Αναμένεται ακόμη το Gran Turismo 7: Prologue με ανώτερα γραφικά και επιπλέον χαρακτηριστικά όπως social connection στο PS4, νέες πίστες κτλ. Θα το δούμε στα μέσα του 2015.
– Θα παρουσιαστεί τρέιλερ του God of War 4 που αναμένεται στα τέλη του 2015. Η Microsoft φημολογείται παράλληλα ότι θα παρουσιάσει το νέο Gears of War!
– Το όνομα Kill Strain που ακούγεται τις τελευταίες ημέρες θα αφορά τελικά reboot του Syphon Filter για το PS4. Η Bend θα ανανεώσει την σειρά με νέα γραφικά και κυκλοφορία πιθανόν τον χειμώνα του 2014.
– Το Wipeout θα έρθει και στο PS4. Θα το αναπτύξει μάλλον η Sony London ή και μία εκ των Evolution ή Firesprite.
– Η Quantic Dream, δημιουργός των Heavy Rain και Beyond: Two Souls, θα δείξει ένα ακόμη τρέιλερ για το νέο της παιχνίδι. Τα γραφικά του θα είναι ανάλογα με αυτά του Dark Sorcerer που είχαμε δει πέρυσι.
– Η Ready at Dawn θα δείξει gameplay demo on stage για το The Order: 1886 που αναμένεται φθινόπωρο του 2014.
– Η Ninja Theory δουλεύει για ένα νέο PS4 exclusive. Δεν αποκλείεται να έχει σχέση με το Heavenly Sword.
– Η Sony London θα παρουσιάσει το νέο της παιχνίδι με κάμερα τρίτου προσώπου.
– Η Guerilla Games θα είναι στην E3 και θα φέρει μαζί τα RPG της που θα ικανοποιήσουν το hardcore κοινό.
– Η Sucker Punch δουλεύει πάνω στο inFamous: Second Son DLC με νέες δυνάμεις για τον Rowe και πιθανόν νέα τοποθεσία.
– Η Sony Japan θα ανακοινώσει 2-3 games. Το Project Beast που θα είναι πνευματικός διάδοχος του Demon Souls και το The Last Guardian! Αμφότεροι για το PS4. Ο τρίτος παραμένει ακόμη μυστικό.
– Η Evolution θα δείξει live demo του Driveclub που αναμένεται να έχει λεπτομερή γραφικά νέας γενιάς. Το demo του θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της press conference.

Τέλος, η πηγή αναφέρει ότι η press conference της Sony θα συνοδευτεί από τις εταιρείες Rockstar, Ubisoft, EA, Konami, Capcom, Warner, Activision, Square Enix και Take Two.

Για να δούμε αν όλες οι παραπάνω πληροφορίες θα αληθεύουν. Ακόμα και οι μισές από αυτές να ισχύουν, οι fans της Sony θα έχουν έναν σοβαρό λόγο να περιμένουν την φετινή E3 που θα διεξαχθεί 10-12 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για να παρακολουθήσετε όλες τις εξελίξεις.

[UPDATE: 12/5/14] Η Sony ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει press conference στην E3 στις 10 Ιουνίου και ώρα 04:00 τα ξημερώματα.

Φτιάξτε καφέ και συντονιστείτε μαζί μας γιατί όλες τις ημέρες της E3 στο GameWorld θα έχουμε Live Update!

Συντάκτης: manos@gameworld.gr (Μάνος Γρυπάρης)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης