[Αρχική δημοσίευση: 5/4/2013] Το τέταρτο κεφάλαιο της JRPG σειράς Etrian Odyssey αναμένεται να διατεθεί και στην ευρωπαϊκή αγορά, ύστερα από τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασε τον περασμένο Φεβρουάριο. Να θυμίσουμε ότι με εξαίρεση το πρωτότυπο Etrian Odyssey τα υπόλοιπα μέρη της σειράς αποτελούσαν προνόμιο των Ιαπώνων και των Αμερικανών παιχτών. Το Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan έχει αναπτυχθεί από την Atlus με την NIS America να αναλαμβάνει την έκδοση του από τα μέρη μας.

Αρχικά ως ημερομηνία κυκλοφορίας είχε οριστεί η 5η Απριλίου, αλλά για άγνωστους λόγους υπήρξε καθυστέρηση. Υπάρχει μάλιστα ένα μικρό ενδεχόμενο το Etrian Odyssey IV να διατεθεί αποκλειστικά ψηφιακά μέσω του Nintendo eShop, όπως είδαμε πρόσφατα στην περίπτωση του Code of Princess. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το soundtrack του παιχνιδιού το έχει επιμεληθεί ο Yuzo Koshiro, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε μνημειώδεις δημιουργίες του Sega Mega Drive όπως την σειρά Streets of Rage και το Revenge of the Shinobi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στο 3DS.

[UPDATE 16/7/2013] H NIS America που έχει αναλάβει την έκδοση του Etrian Odyssey 4: Legends of the Titan στην Ευρωπαϊκή αγορά ανακοίνωσε σήμερα ότι το δημοφιλές JRPG θα φτάσει στα μέρη μας στις 30 Αυγούστου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τέταρτο κεφάλαιο της σειράς θα κυκλοφορήσει τόσο σε retail, όσο και σε ψηφιακή μορφή μέσω του Nintendo eShop.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα μέσα Αυγούστου μέσω του eShop θα διατεθεί το σχετικό demo που θα περιλαμβάνει προς εξερεύνηση δύο ολόκληρα dungeons. Η NIS America τόνισε πως στην τελική έκδοση του παιχνιδιού θα προστεθεί ένα casual επίπεδο δυσκολίας για τους αμύητους στο σύμπαν της σειράς, ενώ η συνολική διάρκειά της θα κυμαίνεται στις 30 περίπου ώρες. Τέλος, μέσω της οθόνης αφής του 3DS θα έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε τους δικούς σας χάρτες, με την λειτουργία αυτή να αναμφίβολα να βοηθά το pathfinding.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για 3DS.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης