Όσοι παίζετε FIFA θα γνωρίσετε το Pro Clubs mode, στο οποίο δημιουργείτε μια ομάδα και παίζετε σε αυτήν με τους φίλους σας, είτε με έναν φίλο είτε με άλλους 10, για 11vs11 online αγώνες.

Η EA Sports ανακοίνωσε ότι το Pro Clubs δεν θα συμπεριληφθεί στις εκδόσεις για PS3 και Xbox 360, λόγω “περιορισμένου χρόνου και έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού” όπως ανακοίνωσε. Κοινώς, χρειαζόταν είτε περισσότερος χρόνος, είτε περισσότεροι developers για να προλάβει το port των δύο κονσολών έβδομης γενιάς να είναι πλήρες και στη μέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα υπόλοιπα modes θα δώσουν κανονικά το παρόν, αλλά αν σας άρεσε να παίζετε με τους φίλους σας live στο PSN ή το Xbox Live, τότε θα χρειαστεί να αγοράσετε PS4 κα Xbox One αντίστοιχα, καθώς και το ανάλογο FIFA 15 που θα έχει λίγο υψηλότερο κόστος.

Σχετικά με το FIFA 15 διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το demo, τα 20 γήπεδα της Premier League και τον έλεγχο της μπάλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το review του FIFA 14 στο PS4 και συζητήστε το στο νέο forum του GameWorld. Ετοιμαστείτε για live streaming στο PS4 από τις 25 Σεπτεμβρίου κι έπειτα όταν και θα κυκλοφορήσει το FIFA 15 για όλα τα γνωστά format. Στο PC θα έχει από φέτις την Ignite Engine, όπως και σε PS4 και Xbox One.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης