Μετά το Game of the Year που έχει καθιερωθεί ως ο μεγαλύτερος online διαγωνισμός για games, το GameWorld είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει από σήμερα έναν ακόμη μεγάλο θεσμό.

Το GameWorld Handheld Event είναι μια ιδέα που εμπνεύστηκε ο Παντελής Δασκαλέλος και που θα ξεκινήσει από φέτος και συγκεκριμένα στις 16 Ιουνίου. Αφορά όλους εσάς που παίζετε games στις φορητές σας κονσόλες, στα tablets ή ακόμα και στο smartphone σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι είναι το GameWorld Handheld Event
Πρόκειται για μια εκδήλωση που αφορά τους gamers που ασχολούνται με τα φορητά (handhelds). Πολύ απλά πάρτε τα 3DS, PS Vita, DS, PSP, το tablet ή ακόμα και το smartphone σας και γενικά συσκευές στις οποίες παίζετε games κι ελάτε να γνωρίσετε νέες παρέες με κοινά ενδιαφέροντα!

Στο event αυτό μπορείτε πολύ απλά να έρθετε είτε μόνοι, είτε με παρέα! Το μόνο σας social όπλο είναι η φορητή σας κονσόλα. Ελάτε να ανταλλάξουμε όλοι μαζί IDs και να παίξουμε μέσω AdHoc ή online σύνδεσης τα αγαπημένα μας games! Το μέρος του event θα διαθέτει φυσικά και το ανάλογο Wi-Fi! Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί και τα games σας κι ιδιαίτερα όσα παίζονται multiplayer με 2-4 παίκτες με ένα μόνο αντίτυπο!

Τουρνουά
Κατά τη διάρκεια του event θα διοργανώσουμε τουρνουά σε διάφορα games των 3DS, PS Vita, DS και PSP. Μην ξεχάσετε λοιπόν να φέρετε μαζί και τα games  τα οποία ειδικεύεστε. Δηλώστε τα games που θα φέρετε και που παίζονται multiplayer σε αυτό το topic του forum ώστε να ετοιμάσουμε τα ανάλογα τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μέρος και η ημέρα
Μέρος: SuperFly Cafe, Εμπεδοκλέους 28 Παγκράτι (πλατεία Βαρνάβαρα, πλησίον μετρό Ευαγγελισμός, τηλ: 211-404 6076)
Πότε: Κυριακή 16 Ιουνίου 18:00-22:00.
Online: Ο χώρος θα διαθέτει δωρεάν Wi-Fi.
Περισσότερες πληροφορίες: SuperFly Cafe Facebook Page


Είσοδος: Δωρεάν

(Ο χάρτης του SuperFly Cafe)

Τα δώρα που θα δοθούν
Οι νικητές των τουρνουά θα παραλάβουν τα παρακάτω δώρα, προσφορά των εταιρειών Sony Hellas, Zegetron, Nortec και Namco Bandai Hellas:
– 5 Sly Cooper: Thieves in Time (PS Vita)
– 2 LittleBigPlanet (PS Vita)
– 1 PlayStation All-Stars Battle Royale (PS Vita)
– 5 Pro Evolution Soccer 2013 (PSP)
– 4 Football Manager 2013 (PSP)
– 1 Crimson Shroud (3DS)
– 1 Hydroventure (3DS)
– 2 Aero Porter (3DS)
– 1 Tokyo Crash Mobs (3DS)
– 1 Picross 2 (3DS)
– Wii U συλλεκτικό lanyard
– 5 T-Shirts Dark Souls (M) και Ace Combat (S)
– 5 λευκές μπλούζες 3DS (S)
– 10 μπλούζες Silent Hill: Shattered Memories (M)

Πως θα μοιραστούν τα δώρα:
– 8 PS Vita games σε όσους συμμετάσχουν σε τουρνουά PS Vita
– 9 PSP games σε όσους συμμετάσχουν σε τουρνουά PSP
– 6 3DS games σε όσους συμμετάσχουν σε τουρνουά 3DS.

Όλα τα υπόλοιπα δώρα καθώς και όσα από αυτά περισσέψουν θα δοθούν με κλήρωση την ώρα του event. Η κλήρωση αυτή θα γίνει λίγο μετά τις 21:00.

[UPDATE] Μεταφορά ημερομηνίας στις 16 Ιουνίου
Λόγω των πανελλήνιων εξετάσεων, μας προτείνατε τη μεταφορά της ημερομηνίας του event για το οποίο και συμφωνούμε. Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 16 Ιουνίου 18:00-22:00. Θα έχει λήξει η έκθεση E3 με τις παρουσιάσεις των PlayStation 4 και Xbox, συνεπώς θα έχουμε και άφθονα πράγματα να συζητήσουμε!

[UPDATE 2] Σας ενημερώνουμε ότι στη λίστα δώρων προστέθηκαν:
– 5 λευκές μπλούζες 3DS (S)
– 10 μπλούζες Silent Hill: Shattered Memories (M)

Επίσης, ο Κώστας-Κυριάκης Μπίτζαρος και ο Διονύσης Μπινιώρης, συμμετέχοντες στο 3ο επεισόδιο του Game Maniacs, θα δώσουν παρόν στο event με τις σπάνιες κονσόλες τους. Ελάτε να τους γνωρίσετε!

Κάντε κλικ στα δύο παρακάτω links:
– Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο Facebook event που ανοίξαμε και προσκαλέστε σε αυτό τους φίλους σας!
– Αν ενδιαφέρεστε για τα παραπάνω δώρα δηλώστε τη συμμετοχή σας στο forum ώστε να οργανώσουμε το χρονοδιάγραμμα των τουρνουά.

Let the game begin!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης