Το Killzone: Mercenary είναι η μεταφορά της δημοφιλούς σειράς First-Person Shooter της Sony στην φορητή κονσόλα PS Vita. Είναι το πέμπτο στην σειρά παιχνίδι και διαδραματίζεται μετά το τέλος του πρώτου Killzone, ενώ επαναφέρει πολλά από τα γεγονότα της τριλογίας. Kεντρικός χαρακτήρας είναι ο μισθοφόρος Arran Danner, που κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα αρχίσει να αναρωτιέται εάν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Για πρώτη φορά σε campaign της σειράς θα πάτε στην μάχη ως σύμμαχοι των Helghast αλλά και των ISA, τους αντιπάλους των προηγούμενων παιχνιδιών, αναλαμβάνοντας αποστολές που δεν είναι κατάλληλες για απλούς στρατιώτες. Ως μισθοφόρος Θα έχετε ευχέρεια επιλογών στο οπλοστάσιο και τις τακτικές που χρησιμοποιούνται σε κάθε αποστολή, ενώ θα αμείβεστε με χρήματα για κάθε επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τους δημιουργούς να εξηγούν πώς προσέγγισαν το multiplayer του Killzone: Mercenary. Ήθελαν για παράδειγμα να είναι αρκετά καινούριο για φρέσκες εμπειρίες, χωρίς όμως να μοιάζει με άλλο παιχνίδι. Επίσης ανακοίνωσαν πως ότι εξοπλισμό καταφέρετε να ξεκλειδώσετε στο campaign θα είναι διαθέσιμος και στο multiplayer, ενώ γίνεται και ιδιαίτερη αναφορά στην ισορροπία του παιχνιδιού. Κανένας παίκτης δεν θα γίνεται παντοδύναμος και κάθε εξοπλισμός θα έχει αδυναμίες. Το κυριότερο είναι πως έχουμε περίπου τρία λεπτά βίντεο και έτσι μια ακόμη πολύ καλή ματιά στο παιχνίδι.

Το Killzone: Mercenary θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου για PS Vita.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης