Στη συνέντευξη τύπου της Microsoft στη φετινή E3 ρίξαμε μια πρώτη ματιά στο gameplay του αναμενόμενου Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Η Kojima Productions φαίνεται πως έχει ανανεώσει τη διάσημη σειρά της, αφού το περιβάλλον του παιχνιδιού θα είναι για πρώτη φορά open world λογικής. Το τρέιλερ που παρακολουθήσαμε εξελίσσεται στο Αφγανιστάν, ενώ είδαμε τον Snake να ιππεύει ένα άλογο και να κρύβεται στο πλάι του ζώου ενώ αυτό καλπάζει. Οι developers μας υπόσχονται ακόμα περισσότερους νέους stealth μηχανισμούς, όπως το να πηδήξετε σε ένα φορτηγό και να κρυφτείτε στο φορτίο του. Το νέο video game της σειράς θα έχει επίσης πλήρη εναλλαγή ημέρας και νύχτας αλλά και δυναμικά καιρικά φαινόμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα πιο ενδιαφέροντες είναι οι διάφοροι νέοι χαρακτήρες που είδαμε να εμφανίζονται. Πιο συγκεκριμένα είδαμε τους Kazuhira Miller, Quiet, Eli, Skull Face, Emmerich, Ocelot και Code Talker. Η Quiet ήταν μια badass sniper τύπισσα με δερμάτινη φορεσιά που ίσα-ίσα κάλυπτε τα επίμαχα σημεία, o Eli ήταν ένας έφηβος, ο Emmerich ένας tech geek, ο Skull Face ένας άνδρας με καμένο πρόσωπο ενώ ο Code Talker ήταν ένας κλασικός σοφός γέροντας που μιλάει με γρίφους! Ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το γεγονός πως επιστρέφει ο αγαπημένος Ρώσος cowboy Ocelot!

“Το Xbox One θα κάνει το Metal Gear να λάμψει με την ισχύ του στα γραφικά”, δήλωσε ο Hideo Kojima.

[UPDATE] Χθες στην έκθεση E3 επιβεβαιώθηκε ότι το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα είδαμε κι ένα νέο τρέιλερ διάρκειας 9 λεπτών!

Το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360 μέσα στο 2014.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης