Βρισκόμαστε περίπου στη μέση του καλοκαιριού, το οποίο θα αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο καυτό τις επόμενες ημέρες, οπότε ίσως κάποιοι από εσάς να έχουν ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζουν τις διακοπές τους.

Στο GameWorld το θερμόμετρο ανέβηκε κατακόρυφα αυτές τις ημέρες, καθώς η μία αποκλειστικότητα διαδέχεται την άλλη. Αρχικά σας αποκαλύψαμε πρώτοι παγκοσμίως στον αέρα του SentraFM 103.3 την είσοδο των ομάδων της Euroleague στο NBA 2K14 και μαζί την παρουσία της 2K Games στη Gamescom, κάτι που μάθατε από τα ξένα μέσα ενημέρωσης μόλις πριν λίγα 24ωρα. Στη συνέχεια σας παρουσιάσαμε επίσης πρώτοι το Pro Evolution Soccer 2014 μέσω του σχετικού preview και φυσικά ενός πλήρες βίντεο από τα γραφεία της Konami Europe. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο Παντελής Δασκαλέλος, βοηθός αρχισυντάκτη του GameWorld.gr, βρίσκεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη όπου παρακολουθεί από κοντά το development του Total War: Rome II και θα σας έχει σύντομα νεότερα με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό για το κανάλι του GameWorld στο YouTube. Επιπλέον, το παρόν αναμένεται να δώσουμε ως GameWorld και στην έκθεση Gamescom, 21-25 Αυγούστου στην Κολωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 {youtube}kSo4LE-NBRE|500|300{/youtube}

Μιλώντας για το YouTube Channel μας, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ανάμεσα στα ελληνικά ενημερωτικά game sites, το αντίστοιχο κανάλι του GameWorld έχει πλέον το προβάδισμα με πάνω από 4.000 εγγραφές. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν τόσο οι παραπάνω αποκλεισιτκότητες, όσο και το Game Maniacs, το μεγαλύτερο ελληνικό τηλεπαιχνίδι στο Internet, το οποίο παρουσιάζει η συντάκτρια του GameWorld, Χριστιάνα Θάνου. Μόνο για τον τελευταίο μήνα το GameWorld.gr είχε στο YouTube είχε 170.000 προβολές.

Νέοι συντάκτες
Την περυσινή…μεταγραφική περίοδο στο δυναμικό του GameWorld εντάχθηκαν ο Γιάννης Μοσχονάς και ο Νίκος Θωμάδης, δύο από τους πιο γνωστούς συντάκτες του χώρου με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενό τους. Στην παρέα του GameWorld εντάχθηκαν τις τελευταίες ημέρες ορισμένοι ακόμη συντάκτες. Ο Νικόλας Μαρκόγλου με ιστορία 7 ετών στο χώρο και οι νέοι συντάκτες Γιώργος Λακαφώσης, Αναστάσης Δουμουλιάκας και Στέλιος Παπαδόπουλος έχουν ξεκινήσει ήδη δυναμικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λόλας αποφάσισε -έχοντας πλέον περισσότερο χρόνο- να προχωρήσει σε μια σημαντική επιστροφή. Πέρα από νέους συντάκτες, ο Βασίλης Καλφούντζος, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει στο εξής τα μελλοντικά τουρνουά του GameWorld τα οποία συζητάμε στο subforum “Online”, με αρχή στο 1ο τουρνουά League of Legends το οποίο συγκέντρωσε 16 ομάδες μέσα από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλωσορίζουμε λοιπόν όλους τους νέους συντάκτες στην οικογένεια του GameWorld και τους ευχόμαστε καλή αρχή! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα προφίλ των συντακτών.

Τα επόμενα upgrades
Μια μικρή ενημέρωση σχετικά με το τι ισχύει για τα επόμενα upgrades του GameWorld.
– Server: Μετά την αλλαγή σε νέα εταιρεία Web Hosting και την αύξηση ταχύτητας του site είμαστε βέβαιοι ότι προχωρήσαμε στη σωστή επιλογή, φυσικά με υψηλότερο κόστος.
– Reviews: Μέχρι τον Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο στάδιο upgrade στον τομέα των reviews. Θα σας κρατάμε ενήμερους για νεότερα.
– Community: Πλέον μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο σε όλα τα groups του Community, παλιά αλλά και νέα που θα δημιουργήσετε στο εξής.
– Λεξικό: Μετά από ένα χρόνο απουσίας (λόγω upgrade του site μας σε Joomla έκδοση 2.5) το λεξικό του GameWorld επιστρέφει. Καταφέραμε και βρήκαμε μια εφαρμογή λεξικού και με αυτό τον τρόπο αποφασίσουμε να το επαναφέρουμε (με χειροκίνητη όμως μεταφορά ορισμών απ’ το παλιό λεξικό). Μέχρι τώρα έχουν περαστεί περίπου οι μισές ορολογίες του, ενώ όλες οι ορολογίες θα επιστρέψουν πλήρως μέσα στις επόμενες ώρες και θα είναι προσβάσιμες από τη σχετική επιλογή “Λεξικό” στο αριστερά μενού.
– Σχόλια: Δυνατότητα προσθήκης φωτογραφίες, βίντεο και thumbs up/down στα σχόλια.
– Twitter updates: H εφαρμογή απενεργοποιήθηκε προσωρινά λόγω του ότι προκαλούσε μεγάλα loading times στην κεντρική σελίδα.
– Today in history: Το “Σαν σήμερα” χρειάζεται ενημέρωση της βάσης δεδομένων από την πλευρά μας. Την περίοδο του καλοκαιριού θα δουλέψουμε την εφαρμογή περισσότερο.
– Last but not least, σήμερα θα εξετάσουμε την επιστροφή του Chat στο site, ώστε να μπορείτε να κάνετε chat μεταξύ σας, όπως άλλωστε και στο Facebook. Αν το loading του site δεν επηρεαστεί ιδιαίτερα εδώ στον νέο μας server, τότε το chat θα παραμείνει σε μόνιμη βάση.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε ότι για άλλο ένα καλοκαίρι θα βρισκόμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε καθημερινά. Όπως βλέπετε, η παρέα του GameWorld μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, καθώς ήδη πλησιάζουμε τα 28.000 εγγεγραμμένα μέλη. Να ξέρετε ότι σας ετοιμάζουμε διαρκώς νέες εκπλήξεις, τόσο μέσω του site, όσο και στο YouTube.

Προς το παρόν σας ευχόμαστε…καλό καλοκαίρι και να περνάτε καλά όπου κι αν βρίσκεστε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης