Η Nintendo φέτος μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην έκθεση E3 στο Λος Άντζελες, δεν θα παραστεί φέτος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της.

Αντιθέτως θα χρησιμοποιήσει το καθιερωμένο Nintendo Direct σήμερα στις 17:00 για να παρουσιάσει τα νέα της games στις κονσόλες Wii U και 3DS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση της παλαιότερης εν ενεργεία κατασκευάστριας εταιρείας κονσολών προς τις Sony και Microsoft, ύστερα από τις αποκαλύψεις των δυνατών games που είδαμε χθες. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Nintendo αυτή τη στιγμή είναι το Wii U Gamepad, η ευρεία γκάμα τίτλων του 3DS και η μη χρέωση για τα online games. Απ’ την άλλη θα χρειαστεί να παρουσιάσει περισσότερα exclusive games, ιδιαίτερα προς τους hardcore gamers αλλά και στο κοινό που την εμπιστεύτηκε στο Wii U.

Δείτε την συνέντευξη τύπου μέσω του GameWorld και σχολιάστε ως συνήθως τις εξελίξεις στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου. Όπως πάντα, θα είμαστε κοντά σας με το καθιερωμένο live update ώστε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

[LIVE UPDATE]

17:00: Ο Satoru Iwata μας καλωσορίζει σε ένα ακόμη Nintendo Direct, το οποίο ξεκίνησε στην ώρα του. Δυστυχώς σε αντίθεση με τις υπόλοιπες παρουσιάσεις, είναι μαγνητοσκοπημένο.

17:01: Τρέιλερ του Pokemon X/Yστο 3DS. Θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου.

17:05: Super Mario 3D Worldγια το Wii U! Παίζει gameplay βίντεο στο οποίο βλέπουμε ακόμη Luigi, πριγκίπισσα και Toad! Οι ήρωές μας καβαλούν snowmobiles και θαλάσσια τέρατα, ανεβαίνουν σε εναέριες πλατφόρμες και περνούν μέσα από λάβα και άλλα εμπόδια. Πραγματικά αυτό περίμενε ο κόσμος! Όπως και στο Super Mario Bros 2, κάθε χαρακτήρας θα έχει διαφορετικές ιδιότητες. Η πριγκίπισα θα αιωρείται στον αέρα και ο Toad θα τρέχει πιο γρήγορα. Τα multiplayer modes υποστηρίζουν Co-Op και Competitive online στο ποιος θα πετύχει μεγαλύτερο σκορ. Θα υπάρχει επίσης ένα νέο ability, ο Cat Mario, με τον οποίο θα κινείστε σαν γάτα σκαρφαλώνοντας τοίχους. Το Super Mario 3D World θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο για το Wii U.

17:08: Mario Kart 8! Οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Το τρέιλερ προβάλει όλους τους αγαπημένους ήρωες των Mario Kart, όπως Donkey Kong, Yoshi, αδερφοί Mario, πριγκίπισσα (με μηχανάκι παρακαλώ), Toad κ.ο.κ. Η σειρά είναι ένα από τα καλύτερα arcade racing και σίγουρα είναι ευτύχημα που επιστρέφει δυναμικά. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα είναι το glide και οι εναέριες και υποβρύχιες κούρσες ή το καβάλημα μοτοσυκλέτας (όπως στο Mario Kart Wii). Θα προσφέρει επίσης περισσότερα online multiplayer modes από ποτέ, καθώς θα μπορείτε να κάνετε share τα βίντεο των αγώνων σας.

Θα είναι διαθέσιμο την Άνοιξη του 2014. 

17:11: Gameplay βίντεο του Wii Party U με minigames. Αυστηρά κατάλληλο για party. Ορισμένα από τα minigames του θα παίζονται μόνο με ένα Wii U Gamepad για όσους δεν έχουν το μπάτζετ να αγοράσουν δεύτερο.

17:12: Τρέιλερ του Wii Fit U.

17:13: Ιαπωνική υπόκλιση από τον Satoru Iwata για την υπομονή μας που περιμέναμε τόσο καιρό για τα νέα games της Nintendo!

17:14: Art Academy. Μια εφαρμογή με την οποία θα σχεδιάζετε σκίτσα στο Wii U με το Wii U Gamepad και θα τα κάνετε share στο Miiverse.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης