Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό PlayStation Blog η Sony θα διαθέσει σήμερα το v3.00 software update για το PS Vita. H κυριότερη προσθήκη σε αυτό θα είναι η εφαρμογή PS4 Link, μέσω της οποίας θα μπορέσετε να συνδέσετε μέσω Wi-fi την φορητή κονσόλα σας στο PS4 και να αξιοποιήσετε τις Remote Play και τις Second Screen δυνατότητες της, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Remote Play, το PS4 θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο internet ενσύρματα και το PS Vita θα πρέπει να βρίσκετε σε όσο το δυνατόν μικρότερη απόσταση από την οικιακή κονσόλα σας. Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, οι περισσότεροι τίτλοι του PS4 θα υποστηρίζουν την εφαρμογή αυτή. Εξαίρεση αποτελούν τα games που απαιτούν το PS4 Eye.

Πέρα από την εφαρμογή PS4 Link, το νέο update φέρνει αρκετές ακόμη αλλαγές. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι προστίθεται η εφαρμογή Parental Control, ενώ πλέον στο Content Manager μπορείτε να συνδέσετε το PS Vita και ασύρματα μέσω Wi-fi για να μεταφέρετε δεδομένα από το PS3 και αντίστροφα. Συν τις άλλοις, πλέον θα μπορείτε να κάνετε download αυτόματα τα system updates μέσω του μενού Settings, ενώ στην εφαρμογή Trophies θα έχετε την δυνατότητα να δείτε και τα trophies του PS4.

Συντάκτης: padelis@gameworld.gr (Παντελής Δασκαλέλος)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης