Στα πλαίσια της έκθεσης Comic-Con η Namco Bandai ανακοίνωσε το remake του Soul Calibur 2, το οποίο –σύμφωνα με το Shoryuken– θα βασίζεται στην έκδοση του PS2. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα συμπεριλαμβάνει ως χαρακτήρα τον Heihachi Mishima της σειράς Tekken, ο οποίος ήταν αποκλειστικός στην έκδοση του PS2. Όπως είναι εμφανές και από τον τίτλο της επανέκδοσης θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να πάρετε μέρος σε online αναμετρήσεις.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι οι εκδόσεις των Gamecube και Xbox είχαν τους Link και Spawn αντιστοίχως ως αποκλειστικούς χαρακτήρες. Πάντα σύμφωνα με το Shoryuken, όταν ρωτήθηκε ο Masaaki Hoshino της Namco Bandai για την πιθανή εμφάνιση των προαναφερθέντων χαρακτήρων απάντησε απλά πως δεν έχουν κάτι επιπλέον να ανακοινώσουν στους fans της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παραπάνω τρέιλερ μπορείτε να δείτε τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ χαμηλής και υψηλής ανάλυσης καθώς και τις δυνατότητες του Heihachi Mishima στην αρένα.

Το Soul Calibur 2 HD Online αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PS3 και Xbox 360. Μπορείτε να θυμηθείτε την υψηλή ποιότητα της σειράς διαβάζοντας το review του Soul Calibur 3 και το αντίστοιχο του Soul Calibur IV στο GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης