Όπως πρόσφατα ανακοίνωσε και στο Twitter του ο Aaron Greenberg (Product manager του Xbox Live), η Microsoft θα προαπαιτεί την παραμονή της συνδρομή σας στο Xbox Live για να έχετε πρόσβαση στα Gold games του Xbox One. Ανάμεσα σε όλες τις ανακοινώσεις της υπήρχε και αυτή η λεπτομέρεια στα ψιλά γράμματα στην οποία δεν δόθηκε η απαραίτητη προσοχή. Αυτό θα σημαίνει ότι τα games θα είναι διαθέσιμα σε εσάς μόνο αν έχετε μια ενεργή Gold συνδρομή για το Xbox One ώστε να μπορείτε να τα παίζετε.

Επίσης για κάποια από αυτά θα είναι απαραίτητο το Kinect αλλά και μέρος του σκληρού σας δίσκου. Στο άκουσμα αυτού είναι εύλογο να αναρωτηθούμε αν τα games θα παραμένουν στον σκληρό σας δίσκο ή αν θα χρειάζονται την επιβεβαίωση μιας Gold συνδρομής ώστε να εκκινήσουν. Αυτό σε κάθε περίπτωση όμως μένει να το δούμε. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη όσον αφορά το Xbox 360. Τέλος αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι τα Gold Games στο Xbox One θα λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο όπως το PlayStation Plus στο PlayStation 3 και PlayStation 4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Gold Games για το Xbox One είναι έτοιμα για κυκλοφορία τον άλλο μήνα με το Max: The Curse of Brotherhood και το Halo: Spartan Assault να είναι τα πρώτα. Πιο συγκεκριμένα τα δωρεάν games του Ιουνίου για το Xbox 360 θα είναι τα Dark Souls και Charlie Murder καθώς και ένα extra τρίτο video game, το Super Street fighter: Arcade Edition. Αυτό σημαίνει ότι με μία Gold συνδρομή θα έχετε τέσσερα δωρεάν games τον μήνα, δύο για το Xbox 360 και δυο για το Xbox One.

Δείτε όλες τις ειδήσεις της Microsoft και συζητήστε τις στο Xbox forum του GameWorld.

Συντάκτης: matzaflaris2@gmail.com (Κωνσταντίνος Χαραχλάνης)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης