Μπορεί εγώ να είμαι αφοσιωμένος PC gamer και το mouse με το πληκτρολόγιο να αποτελούν για εμένα τα ιδανικά αξεσουάρ… ελέγχου, αλλά φαίνεται πως δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη. Επίσης ποιος λέει ότι κάτι καλό δεν μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο;

Όπως φαίνεται υπάρχουν gamers που δεν βολεύονται με τις κινήσεις των δαχτύλων σαν χταπόδια στο πληκτρολόγιο, ή κουράζονται με το πέρα-δώθε του mouse στην προσπάθειά τους να κουμαντάρουν ένα PC game. Η στην τελική, δεν βρίσκουν την συνεργασία των δύο περιφερειακών λειτουργική. Για αυτούς του ανθρώπους πρωτίστως, και -γιατί όχι- για όλους εμάς στην συνέχεια, έρχεται το The King’s Assembly. Η συσκευή αυτή μπορεί να αλλάξει το τρόπο που αντιλαμβανόμασταν τα controls στο PC, καθώς αποτελεί ταυτόχρονα mouse, keyboard και αναλογικό joystick!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το “όλα-σε-ένα” The King’s Assembly σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από την Solid Art Labs στο San Francisco και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η καμπάνια του στο Kickstarter, η οποία ολοκληρώνει το παρόν της στάδιο την ερχόμενη Παρασκευή. Η συσκευή έχει ήδη ολοκληρώσει τους αρχικούς της στόχους και συνεχίζει ακάθεκτη. Όποιος ενδιαφέρεται να το αποκτήσει, η τιμή που έχει τεθεί σε αυτή την φάση είναι τα 200 δολάρια, δηλαδή περίπου 150 ευρώ.

Εσείς τι πιστεύετε για αυτό το περίεργο και αν μη τι άλλο καινοτόμο περιφερειακό;

Συντάκτης: grigoris@gameworld.gr (Γρηγόρης Βούλγαρης)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης