Εξελίξεις υπήρξαν για την τρίτη σεζόν του επιτυχημένου Adventure The Walking Dead, αφού επιβεβαιώθηκε ότι θα επιστρέψει στις οθόνες σας.

Κατά τη διάρκεια της Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, ο πρόεδρος της Telltale Games Kevin Bruner και ο δημιουργός των κόμικς The Walking Dead Robert Kirkman παραβρέθηκαν στην Comic-Con σε ένα ειδικό πάνελ όπου συζήτησαν τόσο για τον κόσμο του The Walking Dead, όσο και για το μέλλον της Adventure σειράς της Telltale. Δυστυχώς, δε δόθηκαν πληροφορίες για την Season Three και δεν διευκρινίστηκε εάν η Clementine θα είναι και πάλι πρωταγωνίστρια ή αν θα πάρει την σκυτάλη κάποιος άλλος χαρακτήρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το The Walking Dead: Season Two βρίσκεται αυτή την στιγμή στο τέταρτο επεισόδιο με τίτλο Amid the Ruins, το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα τον μήνα που διανύουμε και συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου για PC και Mac, στις 23 για Vita και στις 24 Ιουλίου για Xbox 360. Το Episode 5: No Going Back θα είναι το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014, χωρίς να έχει δοθεί ακόμα ακριβής ημερομηνία διάθεσης.

Για οτιδήποτε νεότερο, μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.

Διαβάστε το review του The Walking Dead: Season Two – Episode 1 από τον Παντελή Δασκαλέλο  και θυμηθείτε την πρώτη σεζόν στο σχετικό review. Συζητήστε όλες τις ειδήσεις του παιχνιδιού στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης